Järkyttäviä nämä ilmat - tänään onneksi satoi edes hieman lunta, joka tosin suli hetimiten pois.

Aamupäivällä oli taas metsätreenit Lihasulassa. Nupulla 2 maalimiestä lähti piiloon niin että neiti näki ne. Kyllä sillä tytöllä vauhtia piisaa! Autossa se oli taas häkin laittanut mullinmallin :( . Täytyy alkaa nyt sitä esineruutua ihan toden teolla treenata. Oli ihana katsoa kun pikku-Heri ja undulaatti-Eddiekin tekivät niin hienoa työtä!

Iltalenkin jälkeen pesin Annin, voi tsiisus kun sen shampoo haisee järkyttävälle - sellaiselle vanhalle voimakkaalle hajuvedelle :(. Lähempänä ryhmistä se täytyy vielä pestä jaloista, mahan alta ja hännästä mutta selkä on nyt pesty. Anni sai taas tapansa mukaan kauheet hepulit pesun jälkeen ja ryntäsi vauhdilla mun sänkyyn kuivaan itseään ....

Eilen vein tyttöjen nappularuoat "makkaraa kaverille - Romeo kiittää "-tapahtumaan. Tapahtumalla kerätään Viron koiratarhojen asukeille ruokaa. Nyt on niistä sitten päästy kun ne on ongelmajätettä. Olin myös innokas ja väänsin pullataikinan joka me sitten leivottiin. Illalla Anni varasti 3 isoa pullaa - no saapi pienemmän ruoka-annoksen sitten.