Nuppu on nyt syönyt vajaan viikon sillain että sen pääasiallinen ruoka on ollut täysjyväriisiä (keitettyä), siihen on lisätty sitten gefilus-piimää, raejuustoa, rasvatonta lihaa jne. Täytyy sanoa että neiti on kuin eri koira ..... Sillä on ihan älyttömästi virtaa leikkiä Annin kanssa, en muista koska se olisi viimeksi noi kovasti leikkinytkään sen kanssa. Anni on jo vähän hätää kärsimässä kun tuntuu ettei se enää jaksaisi leikkiä ja Nuppu vaan haastaa leikkimään. Nuppu aloittaa jatkuvasti "taisteluleikkejä" tyynyillä, peitoilla, vaatteilla. On neitosella ollut ihan oikeasti massuvaivoja.... voi raukkaa. Ei ole yhtään oksentanut tänä aikana, ei myöskään saanut sitä nieleskelukohtausta eikä ollut pylly pystyssä. Nyt olen yrittänyt perehtyä tähän ruokavalioon, kun ennenhän meillä ei kuulunut vilja ollenkaan tuohon ruokavalioon. Jätän kyllä tuota riisiä vähemmälle kunhan saan sen massun kuntoon muuten. Hiilariahan siitä vaan saa.

Sunnuntaina kävin ottamassa neitien kanssa vähän tokoa pk-kentällä. Anni ei jaksanut keskittyä, sillä kun on se aika vuodesta. Nuppu toimi tosi hyvin. tänään olisi ollut Annin treenit Sarankulmassa - jatkamme keskenämme treeniä tällä porukalla kun Jessica muutti sinne Hesaan. Otin noiden Annin juoksujen vuoksi Nupun mukaan. Alkuun Nupulla oli tatsi hukassa mutta alkoi toimia hetken päästä vaikka paikka oli täysin outo sille. Tämä hyvä juttu. Tosin muutaman kerran kun otin liikkeestä seisomista, se menikin maate - ei hyvä.

Viime viikolla sain vihdoin nuo maanmainiot tokovihkot. Nyt olen tankannut niistä ensimmäiseksi paikallamakuuta syystä että se on meidän oikeastaan ainoa ongelma. siellä on tosi hyviä häiriötreeniohjeita joita alan tässä pikkuhiljaa harjoitella.