Taas on päivät kuluneet eikä kerkiä koneen viereen olleskaan.

Tiistaina Päivi soitteli ja pyyteli metsälenkille ja minähän lähdin heti. Metsässä on kiva kulkea mutta ei yksin. Siellä me sitten mentiin, Päivillä mukana Paavo ja Ruusa-typykkä. Ruusa on kyllä mainio neiti, terhakka, rohkea ja reipas :). Yritti kovasti saada Nuppua mukaansa leikkiin, mutta eihän Nuppu nyt lähtenyt. Muutaman kerran Nupsukkainen kyllä innostui kovastikin kun Ruusa sai ns. hepulit mutta hoffin leikki kun on aikas rajun näköistä touhua niin en antanut Nupun lähteä mukaan. Anniakin Ruusa kovasti yritti saada mukaansa mutta Anni-mokoma mukamas vähän pelkäsi Ruusaa eikä suostunut lähtemään. Murisikin muutaman kerran. Onneksi Ruusa ei ollut moksiskaan ja hyvin meni käskystä Päivin luo. Tosi hyvä työ on tehty :). Metsässä oli paikoin aikas paljon lunta, Päivillä oli hyvät lumipussit mutta mulla ei mitään ja nilkat oli täynnä lunta .... Ottipa sen verran jalkoihin että yöllä oli tautiset krampit reisissä :( .

Tänään Anni oli eläinlääkärillä. Minna otti verikokeen josta sitten testataan vasta-aineet. En antanut rokottaa Annia uudelleen sillä jos niitä vasta-aineita ei ole, niin seuraava näyte voidaan ottaa vasta 4 kk:n päästä ja menee liian lähelle reissua. Parempi saada ajoissa tieto vasta-aineista ettei sitten ilmoittaudutakaan minnekään :( . Pyysin Minnaa myöskin tutkimaan neitosen anaalit kun viimeksi oli jotakin paksuuntumista oikealla puolella havaittavissa. Nyt molemmat olivat aivan normaalit, mutta täynnä nestettä ..... Neste oli kyllä aivan juoksevaa ja Minna sanoi että ne periaatteessa tyhjenee aina tarpeiden tekemisen yhteydessä ja voi olla että Anni ei ole vielä tänään tehnyt isompaa hätäänsä. No, ei ainakaan lenkeillä ole tehnyt. Antoi ohjeeksi antaa joka ruokailun yhteydessä ruokalusikallisen kauraleseitä. Yritetään nyt sitten sillä. Olin myös huolestunut siitä kun Nupulla on joku pieni "tappi" niskassa. Alkuun luulin että se on kuivunut punkki mutta muutama päivä sitten huomasin että se on kasvanut pituutta jonkun verran. Tästäkin kysyin Minnalta ja hän kertoi että ne on yleensä hyvänlaatuisia kasvaimia jotka saattavat kuivua itsestään. Pyysi kuitenkin tarkkailemaan ettei ala vuotamaan verta, muuttamaan väriä, kasvamaan tai muuten vaivaamaan. Sitten se täytyy poistaa.

Iltalenkillä ei onneksi tullut koiria vastaan yhtään. Eilen oli taas niin epäonnistunut ohitus, Nupulla on nyt joku ihme vaihe menossa kun on niin agressiivinen vastaantulevia kohtaan. Tai no, tuli eilen vastaan yksi russelikin eikä sille tuumattu yhtään mitään .... Nyt on sitten katseltu 3 tokokisaakin jo valmiiksi ja kytätään vaan ilmoittautumisajankohtia. 4:skin täytyy plokata jos ei heti natsaa ne ykköset :)