Olen keskittynyt aika lailla Nuppuun, toko kun lähestyy. Nupulla kun on ongelmana tuo makuulta istumaan nousu, eli nousee vinoon perusasentoon. No, torstain treeneissä annoin aivan vahingossa väärän käskyn kun Nuppu oli siis makuulla, eli sanoin sivu ja katso ihmettä - koira nousi perusasentoon peppuaan nostamatta! Tein vielä pari toistoa samalla käskyllä ja joka kerta perusasentoon nousu oli kympin arvoinen suoritus. Nyt kun muistaisin tuon kokeissakin. Edelleen silti on ongelmana seisomisesta perusasentoon meno, eli samanlailla Nuppu istuu vinoon. Sitä en ole saanut pois. Eilen sain Hetalta vinkin siihen että jään etujalkojen viereen ja annan siinä käskyn, tätä täytyy nyt harjoitella.

Eilinen päivä meni Piskien tokossa ja treenikaveri Jenni ja Makki kisasivat eka kerran alossa. Pisteitä heti 184.5 ja kp sekä luokkavoitto - aivan huisia. Tuomari rokotti seuraamisesta, seuraaminen on tiivistä mutta ns. pk-seuraamista eli Makki kulkee hieman estäen ohjaajaa liikkumasta. Mutta souvat - hienosti meni! Upeaa katsottavaa.

Nupun massu on vaihteeksi ollut hyvin kunnossa ja treeni-intoa on hienosti. Nyt en toivo muuta kun pilvistä keliä tokoon koska Nuppu kärsii kuumasta aika paljon.

Helatorstaina onkin sitten stabytapaaminen, kivaa nähdä muitakin pitkästä aikaa. Erityisesti Annin mieleen ovat Ville ja Luna!