Kulunut viikko meni sitten flunssan kourissa - johan siitä onkin jo 5 vuotta kun olen ollut flunssan vuoksi töistä pois. Nyt oli pakko kun lykkäsi kuumeenkin. Useampi päivä sitten vaan maattiin voimattomana. Ja kuumeen laskettua koitettiin käydä laahustamassa koirien kanssa pientä lenkkiä.

Torstai-iltana lähden Nupun kanssa Piffien treeneihin vaikka olo oli tosi voimaton. Treenit meni suht.hyvin, koissu ei ollenkaan vaahdonnut niin paljon kun edelliskerralla. Jennin kanssa jäätiin vielä paikallamakuuharjoituksiin. Hyvin Nuppu pysyi sen 2 min. Jenni otti Nupulla seuraamista ja muutakin ja vähän koitetaan nyt tästä lähtien opettaa Nupulle tuota kärsivällisyyttä että saisi tuon sen louskuttamisen pois.

Lauantaina eli eilen oli sitten Piffien syyspäivä Luhtaanniemessä. Paikalla oltiin jo hieman 10 jälkeen ja hyvin päivä kului - kotona olin nimittäin klo 22.30. Ilma oli hieno ja tuuleton ja paikalla oli toistakymmentä hoffia omistajineen, muutama "vääränrotuinenkin" oli paikalle eksynyt :) Oli tosi mahtavaa istua pimeässä nuotion loimussa - jenni toteutti pyromaanin unelmaansa.... Koirat oli kotosalla likkojen kanssa. En ottanut Nuppua sinne stressaamaan, siitä ei olisi nauttinut koira enkä minä.

Tänään olisi ollut Ulvilassa Nupulla toko mutta oli pakko jättää väliin. Huonosti treenattu ja vielä tuo flunssakin. Päätin lähteä koirien kanssa iltapäivällä taas tuonne Lahdesjärven maastoihin lenksulle. Siellä sitten käveltiin muina naisina kun yhtäkkiä Nuppu hyppäsi taaksepäin ja ravisteli päätään. Ehdin silmäkulmasta nähdä käärmeen luikertelevan risukkoon. PRKL ! Siinä kävi nopeasti mielessä et nyt ollaan n. 4 km päässä autosta jos käärme puri. Ja koska mua häiritsi tuo Nupun pään pudistelu sekä se että kun yritin silittää kuonoa, väisti kättä, niin kiitin onnea että olin laittanut treeniliivin päälle ja siellä taskussa oli kyytabletit. Oli sitten mitä mieltä kyynpureman hoidosta tahansa niin päätin antaa koiralle tabletit. Siihen sattui tulemaan 2 naistakin jotka olivat myös nähneet aivan pikkupikku kyyn. Kyllä mua pikkuisen stressasi et jos nyt tulee koiralle hengitysvaikeuksia jne. Lähdin siitä kävelemään autolle ja yritin samalla katsella Nuppua sekä myöskin pitää polkua silmällä ettei tule lisää "pippamatoja" tielle. Ilma oli erittäin lämmin mutta kyyt ilmeisesti sen verran kohmeessa etteivät pääse niin nopeasti luikertelemaan karkuun. Onneksi päästiin säikähdyksellä. Nupulla oli kuonossa 2 pistojälkeä mutta ilmeisesti kyy oli tuhlannut myrkkynsä johonkin muuhun koska mitään ei koiralle tullut. Hyvä näin.