Raskas työviikko takana ja kun on perjantai, niin paukut loppu .....

Me ei olla tehty nyt mitään kummallista, ne vakiotreenit Annilla ja Nupullakin alkoi taas hoffien treenit pyöriä. Tosin kentällä on sairaasti lunta ja Nuppu ei oikein jaksa keskittyä. Eli treeneistä ei ole kyseistä hyötyä. Annin liikkeestä maahanmeno on todella hyvällä mallilla joten taidan seuraavalla kerralla ottaa jo liikkeestä seisomista.

Keskiviikkona kävin kuuntelemassa Tavesin järjestemää luentoa jonka piti Sari Kärnä. Olikin tuhti ja erinomainen paketti. Vaikka luento kesti 2.75 h,  Sari osasi pitää otteessaan hyvin. Paljon tuli erinomaista tietoa ja uutta.

Tänään ilmoittauduin myöskin mh-kuvauksen C-toimitsijakoulutukseen joka pidetään kesäkuussa Turussa. Varasin samoin  tein myös B-toimitsijakoulutukseenkin paikan, tämä pidetään elokuussa. Tuo eräs yhdistys johon kuulun on aikeissa järjestää mh-kuvauksen syksyllä ja siihen tarvitaan toimitsijoita ja minähän olen aina avoin kaikelle uudelle.

Viime perjantaina mamma oli ihan Hesassa asti hurvittelemassa :) . Työporukan kanssa kokoonnuttiin Brand Factory -tapahtumaan, syötiin ja toiset joi sekä tanssi. Taksilla kotio yöllä ja koirat oli sitä mieltä että olin ollut viikon poissa ....

Huomenna olisi Kangasalla treenit, katsotaan nyt jaksanko sinne Nupun kanssa lähteä. Lunta sielläkin varmaan kentällä on ja paljon.

Niin ja Nupulla on maha ollut hyvässä kunnossa mutta eilen tuli vähän takapakkia. Aamusella jo nieleskeli jonkun verran ja illalla sitten oksensi ruokansa ja  nieleskeli lisää. En ymmärrä mistä se oli löytänyt hirveen määrän kuivaa heinää koska siinä laatassa oli sitä - aivan kuin olisi jotain lankaa ollut. No, nyt tuntuu olevan taas kunnossa. Olihan tässä kyllä kuukauden verran aikaa viime oksentelusta joten toivotaan että mennään taas pitkälle.