Torstaina etäpäivän jälkeen ajelin Nessan ja Iitan kanssa reenaan. Kyllä porukka kehui Iitaa kovasti ja Iita oli niin reipas, häntä heiluen meni tutustumaan uusiin ihmisiin. Kari sanoikin että eikös tämän äitikin ole pidättyväinen :D. Yhtään Iitaa ei pelottanut tiellä menevät moottoripyörät ja autot, itse asiassa ei edes huomannut niitä. Mulla oli mukana Iitan iltapäiväruoka ja sen syöttelin reenatessa. Otin ihan mukana kulkemista ja luoksetuloa tuohon eteen. Nessan kanssa sitten rivissä reenattiin, kyllä huomasi että Nessalla on tottiksessa ollut äitiyslomaa, sen verran into piukeena oli et ei reenit mennyt ihan putkeen. Kerkisi tarjota jos jonkinlaista liikettä siinä silmän räpäyksessä. Mutta on Piffeillä nyt komea kenttä! Kokonaan aidattu ja lukollinen portti ettei ulkopuolisilla ole sinne asiaa. Hieno juttu!

Nessa ja Iita ovat alkaneet kovasti painia ja leikkiä keskenään nyt kun Iita on kasvanut. Voi että sitä painimista, välillä Nessa on alimmaisena ja Iita on kurkussa kiinni ja välillä toisin päin. Olen kuitenkin pikkuisen aina varuillani kun iso ja pieni leikkii ettei satu mitään mutta hienosti Nessa väistää ja Iita vingahtaa. Mutta silloin Iita hyökkää Nessan kimppuun ja taas painitaan.

iita ei ole tehnyt isompaa hätää sisälle aikoihin ja juttelin Iitan veljen Paron omistajan kanssa, Parokin on melkein täysin sisäsiisti ja sisaruksilla ikää siis huomenna 9 vkoa!

Iita on kyllä hieno luonteeltaan, hän jaksaa keskittyä eikä ole malttamaton kuten äitinsä ja äidin äiti. Tulisiko tuo sitten isä-Repeltä? Veikkokin kehuu tyttöä jatkuvasti kuinka hieno tyttö hän on.

Loppuun muutama kuva reenikentältä, kuvat Kari Ruokola

ita-normal.jpgiita9-normal.jpgiita8-normal.jpgiita7-normal.jpgiita6-normal.jpgiita4-normal.jpgiita3-normal.jpgiita2-normal.jpgiita1-normal.jpg