Olipas huisi viikonloppu! Rafla jossa "juhlaillallinen" oli, oli aivan upea. Paksujen kiviseinien sisällä oleva, sisustettu 1600-lukuun ja ruoka sen mukaista. Makuja oli valtavasti ja todella hyvää. Lisäksi oli hienoa että molemmin puolin pöytää kiersivät kulhot josta sai ottaa sen verran kun haluaa. Muutenkin reissu oli todella onnistunut. Piti ostaa Annille uusi kaulapanta ja Nessallekin mutta valikoima oli huono ja hinnat suomen hintojen veroisia. Joten tässä tapauksessa tuon suomalaista kauppaa ja haen sieltä. Paljoa en ostellut kun en mitään tarvi eikä juur ollut rahaakaan kun auton huoltoon meni kuitenkin useampi satanen rahaa, webastossakin oli korjattavaa.

Tänään pidin vapaapäivän koska olimme vasta puolen yön jälkeen takaisin kotona. Koirat saivat aivan hepulin kun tulimme. Mukavaa niillä oli kuitenkin ollut, olivat päässeet lenkille ja Anni sai rakkaan Tommin tänne eikä kuulemma väistynyt Tommin kainalosta ollenkaan. Tommi oli käynyt Annin kanssa keskenään jäällä lenkillä ja Anni oli kuulemma juossut kuin junnukoira!

Tänään hain myös kävelysauvat terkasta keskiviikkoa varten. Fyssari näytti miten niillä pitää kävellä ja hoksasinkin hetimiten. Niillä kuulemma kävellään eri tavalla johtuen siitä, saako jalalla astua vai onko astuminen täysin kiellossa. Minähän saan painoa heti varata, kipujen mukaan. Alkaa jo vähän jänskättää!Untitled-1.jpg