eipä jaksa paljoakaan pitkiä lenkkejä vedellä tässä helteessä eikä Nuppukaan jaksa kun lyhyitä. Tyttö kärsii kovasti kuumuudesta. Nupulle on nyt aika tilattu Juliskalle 14.07. Valitettavasti pystyin ottamaan ajan tuolloin vasta vaikka lomani alkaa 06.07 mutta kun saan autoni korjarille vasta 09.07 :(. Ja Juliska kertoi että menee useampi tunti kokeiden otossa. Aika on aamusella klo 8, sitä ennen en saa antaa Nupulle ruokaa 12 tuntiin kun otetaan paastoverikokeet. Sen jälkeen Nuppu saa aamuruoan ja otetaan taas verikokeet. Otetaan myös jotkut sappikokeet ja kokeiden perusteella Juliska päättää, lähteekö Nuppu mahalaukun tähystykseen ja koepalan ottoon Vantaalle. Nyt on pääasia että saadaan tietää mikä tyttöäni oikein vaivaa - onko krooninen haimatulehdus vai haiman vajaatoiminta ja löytyykö kenties jotakin muuta :(

Nuppu on nyt voinut hyvin kun syö useamman kerran päivässä. Ainoa asia mikä todenteolla huolestuttaa on neitosen laihtuminen ja se että sillä on jatkuva nälkä. Hyppii koko ajan pöydille ja tiskipöydälle  nuolemaan likaisia lautasia, varastaa ruokaa heti kun silmä välttää. Ilmeisesti ei pysty käyttämään ravintoa enään hyväkseen joten haiman täytyy olla todella finaalissa Itku. Nuppu saapi nyt jäädä sairaseläkkeelle koska sen kanssa on nyt oltu treenaamatta jokunen viikko ja tosiaan noita kipukohtauksia ei ole tullut. Ilmeisesti stressi niitä aiheuttaa sitten myöskin.

Mutta enpä ole Annin kanssakaan oikein treenannut. Torstai-iltana käytiin vetämässä tynkätreenit ja viilattiin vähän pilkkua. Huomasi että Anni tekee juoksuja, sillä oli ajatukset vähän muualla mutta virettä tekemiseen oli kyllä kiitettävästi.

Enpä muistanut kertoa että silloin kun Annin kanssa oltiin Turussa, niin Miika ja Laura oli vienyt Nupun veneilemään! Neiti ei ole koskaan ollut veneessä ja Miika sanoi että Nuppu istu keulassa niinkuin ois aina ollut siellä Nauru. Rantaan tullessa Nuppu oli hypännyt keulasta veteen mutta jalka oli vähän luistanut ja se oli pudonnut päistikkaa järveen. Sieltä sitten uinut kaikessa rauhassa rantaan :). Rohkea koira kun noin vaan hyppää veneestä eikä ole koskaan edes siellä ollut. Miika ja Laura olivat menneet rantaan pyörillä ja Nuppu oli juossut kiltisti vierellä. Aika ihmeellistä sillä silloin kun itse olen sitä koittanut pyörällä viedä, niin ei siitä ole tullut mitään ....

Tänään olin PKY:n 4-seuraottelussa henkilöryhmässä. Kyllä mieli niin palaa pk-kisoihin mutta ehkä sitten joskus tulevaisuudessa, eikä tosiaan ainakaan Nupun kanssa. Jenni ja Maggi olivat ekassa jälkikisassaan, esineruudusta täydet 30, jäljeltä jäi keppejä joten maaston yhteispisteet 90. Tottiksesta 90/100 ja tuomari kehui kovasti ohjaajan koulutustapaa millä on Maggin kouluttanut. Tottispisteitä olisi tullut 96 mutta A-esteellä Maggi ei meinannut löytää kapulaa (lensi ruohotöppääseen) ja kun sen sitten löysi, juoksi vinossa esteelle ja putosi harjalta :(. Mutta hieno suoritus ekaksi kokeeksi - Onnea!