Tänään menin koissujen kanssa pk-kentälle reenaan. No, siellä oli parkkiksella doppereita reenaamassa - oikein piiskan kera ..... Katseli hieman hitaasti mua mutta koska oli hoffien treenivuoro niin käytin sen hyväkseni. Otin Nupsukkaisen ekaksi. Este oli aivan mäsänä ja aikani sitä ropisteltuani sain sen pystyyn, ihan siinä oli peräti yksi lauta tallella. No, päätin etten sitten ota hyppyä vaan laitoin Nupun seisomaan esteen taakse ja menin itse esteen toiselle puolen. Ja siitä sitten Nupun viereen, seisoin jonkun aikaa, sanoin "Käsky" ja siirryin esteen toiselle puolen. Tätä toistelin ja Nuppu seisoi hienosti, Välillä palkkasin esteen ylitse. Sitten otin kerran liikkeestä maahanmenon, ja kun palasin koiran viereen, lähdinkin taas siitä pois. Vapautin maassaolosta. Liikkeestä seisominen onnistui aika hyvin mutta kun palasin vierelle ja lähdin taas siitä, Nuppu meinasi lähteä mukaan..... No, kun sain sen pysyyn uudestaan, vein autoon. Annin vuoro - otin sivulle tuloa, luoksetuloa ja seuraamista. Ja kuinka ollakaan, sieltä parkkikselta karkasi dopperinarttu sitten kentälle meidän luo - prkl. Onni onnettomuudessa että oli Annin treenivuoro. Ja mitä tekee Anni - ajoi koiran pois oikein kunnolla murisemalla :). Ikävää mutta toisaalta niin huvittavaakin - Annilla on ainakin itsetunto kohdillaan.

Illalla kävin vetämässä Piskien vapaat harjoitukset 16-17. yks kultupentu omistajineen tuli vielä vanhaan aikaan eli klo 17 joten otettiin senkin kanssa vähän jotakin. Eli lähinnä seuraamista ja maahanmenoa. Varpaat pääsi pikkusen jäätyyn.
 
Perjantaiaamuna Annin sisko Luna sai 4 pentua! Täällä  kuvat. Perjantai-iltana tuli myös Jenniltä viesti Cherin synnytyksen käynnistymisestä. Sinnepä tuli sitten 11 pentua ja kaikki mustia kuten äitinsä. Hieno suoritus Cherpalta.