Näyttely oli erinomaisesti toteutettu, näytepusseja ja -patukoita sai aivan hirveästi, lisäksi kaikki näyttelyyn osallistuvat koirat saivan hihaan tulevan numerolapputaskun! Ja taskussa oli vielä alapuoli semmosta plyysin olosta ettei luista hihassa! Tuomarit olivatkin sitten tiukasta päästä. Hoffeilla mm. Ciira sai eh:n ja Delin viimeinen serti oli lähellä mutta kun ei tullut sitä sa:ta .... Ja Iita kiskaisi h:n, hän on nyt sitten keksinyt että kehässä voi hyppiä ja hyppiä ja tuomarihan ei ymmärettävästi siitä tykännyt yhtään.

Iitan arvostelu:

11 kk, kullanvärinen, kevyessä kunnossa ja turkissa esitetty junioiri, joka tulisi esittää edukkaammin liikkeessä, hyvä kallo mutta liian kapea ja kevyt kuono-osa, alaleuan kapeudesta johtuen kulmahampaat asettuvat liian tiukasti ikeniin varsinkin vasemmalla, purenta ok, tummat silmät, riittävä luusto, pehmeät välikämmenet, litteät käpälät, vielä kovin litteä runko, sopivast kulmautuneet takaraajat, kovin jäykät etuliikkeet. H

Sunnuntaina oli sitten Annin vuoro, 2 stabia oli vain ilmoitettu. Junnunarttu oli kovin nätti ja hän sai eh:n. Ja tässä Annin arvostelu:

Erinomaista tyyppiä oleva veteraaninarttu, kaunis, feminiininen pää, hieman pyöreät silmät, lihaksikas kaula, selkä antaa hieman periksi, hyvä hännän kiinnitys, antaa nyt vanhemmuuttaan hieman matalaraajaisen vaikutelman, hyvä rintakehä, hyvät kulmaukset, kapeat takaliikkeet, leveät edestä, ikä näkyy jo sivuliikkeissä, arvosanan laskee turkin kunto ja matalaraajaisuus erittäin hyväksi EH

Annilla on aivan tautinen karvanlähtö juuri nyt.

Näin tällä kertaa, nyt onkin näyttelyistä taukoa. Iita jää lihotuskuurille, toki kun tyttö kuluttaa aivan kauheasti niin ei viitsi ruokinta lisätä muuten kun rasvasempaa ruokaa sitten vaan. Seuraavat näytelmät Iitalla on Terviksellä ja elokuussa sitten taas muita näytille.Ei viitsi kauheasti suunnitelmia tehdä kun omasta selästäkin sitä vikaavikaa löyty joten ei tiedä miten jatkossa mennään.