Eilen siis meillä kävi Minna Taka katsomassa neitejä. Olin lähettänyt mahdollisimman tarkat tiedot koirista jo etukäteen sähköpostitse. Nupulla siis katsottiin sitä stressin poistoa ja sitten niitä haimaongelmia. Saimme raetta joka puhdistaa sisäelimiä kuona-aineista, lisäksi tässä on rauhoittavaa tuohon stressiin. Nupullahan on jatkuva stressi oikeastaan päällä Anninkin vuoksi. Annihan turvaa hirveästi Nuppuun ja varsinkin nuo ohitustilanteet ovat välillä suoraan hlvtistä, varsinkin nyt kun Annilla on juoksu. Tottakai Nupun pitää pitää Annista huoli, onhan hän koiralauman pomo. Ja kun ajattelee että stressitilanteen jälkeen kestää 3-5 päivää ennen kuin stressi laukeaa niin Nupsu raukka. Otin puheeksi myös tuon Nupun ontumisen ja kun hän sitten neitiä roplasi niin totesi että Nupulla on vasemman etujalan ranne kipeä. Kyseli onko sen loukannut mutta en osannut siihen mitään vastata. Kyllähän Nuppu aina silloin tällöin tuota jalkaa vähän ontuu mutta se paranee kun jalkaa vähän silittää ja puhaltaa :). Tuohon jalkaan hänellä ei ollut Arnicaa mukana mutta käyn sitä itse ostamassa. Tätä jalka-asiaa en muistanut ilmoittaa etukäteen.

Anni sai paukkuarkuuteen ja eroahdistukseen myös raetta. Annillahan on paha tapa tehdä pahaa päivisin kun muut ovat poissa. Rikkoo rasvapurkkeja, muovirasioita yms. Olen sitä itsekin ajatellut että liittyy eroahdistukseen. Lisäksi Anni on usein kovin rauhaton ja levoton kun olen Nupun kanssa treeneissä. Aineen pitäisi lisätä Annin itseluottamusta kun turvaa minuunkin niin valtavasti - kulkee koko ajan kotona perässä. Joskus mä en viitsi edes paikkaa vaihtaa kun neiti nukkuu vieressä niin nätisti, tiedän että lähtee heti perään.

Rakeiden vaikutus pitäisi kestää Annilla n. 4 vkoa ja Nupulla 2-3 vkoa. Jos siis ovat oikeat aineet. Parin viikon päästä ilmoittelen Minnalle mitä meille kuuluu. Kyselin Minnalta myös sellaisesta magneettikepistä joka kuuluu olevan hyvä lihas- ja nivelkivuista. Semmoinen täytyy varmaan hommata kun rahatilanne antaa periksi. Sitä voi käyttää omiin lihasvaivoihinsakin - muutkin urheilijat sitä käyttävät :)

Tiistaitreeneissä otin muutaman sivulletulon, se onnistuu jo niin moitteettomasti että sitä en sen paremmin enää tankkaa. Luoksetulossa hieman tulee sivuttain eteen. Olen tässä myös ottanut jo sivullesiirtymisen mukaan pikkuhiljaa. Liikkeestä maahanmeno sujuu nopeasti ja tästä mennään nyt nopeasti eteenpäin matkaa lisäten enempi ja enempi. Tällä hetkellä kävelen n. 5 metrin päähän ja vapautan koiran heti. Lisään myös tuon oman sivullepalaamiseni hetimiten liikkeeseen mukaan. Seuraavaksi treenataankin sitten liikkeestä seisomista joka on hankalampi, ainakin minun mielestäni. Liikkeestä istuminen tulee vasta voittajassa joten sitä en ala nyt treenata etten sekoita pakkaa liikaa. Otin Annilla myös naksun jälleen käyttöön kun mä sanon hyvä-sanan väärässä paikassa eli samaan aikaan kun palkkaan vaikka se pitäisi sanoa paljon ennen .... Kun on tapojensa orja.

Sunnuntaina piti mennä pk-kentälle mutta siellä oli parkkipaikkaa myöten niin paljon lunta että ajoin auton Pirkkahallin parkkikselle. Siinä oli jokunen koirallinen auto joten ajoin kauaksi heistä. Kun sitten olin saanut auton parkkiin ja mietin mitä treenaan ensin Nupulla niin huomasin että pari ohjaajaa tulee koiransa kanssa koko ajan lähemmäksi. Kesti hetken ennenkuin tajusin että heillä menee jälki juuri siinä mihin jätin auton ..... Kysyin, siirränkö autoa mutta ei tarvinnut. Kyllä mua harmitti kun menin tollain toisen treenit pilaan mutta mistä olisin voinut tietää että siinä on jälki kun ei ollut mitään merkkejä.

Anni on nyt ilmoitettu Tampereen kv-näyttelyyn. Mulla on nyt näyttelyinnostus lopahtanut ja taidankin käydä niissä muutamassa näyttelyssä mitä tässä Treen alueella on. Anni kun saa ottaa vaan sen yhden sertin enää, niin mitä syytä sitten on enää rampata niissä. Kyllä meikäläisellä on nyt tavoitteena mejä, mahdollisimman moneen kokeeseen yritetään tänä vuonna päästä. Sekä tietysti toko jossa on tavoitteena 3 kisaa - 3 ykköstä :).