Nuppu on voinut edelleen hyvin, tosin likat huomas eilen että se on laihtunut .... Toivottavasti se johtuu vain ja ainoastaan tuosta vähärasvaiseen ruokavalioon siirtymisestä. Ennenhän tytöt sai aamiaiseksi kalkkunan siipiä (tosi paljon rasvaa) ja nykyään broitsun kauloja jotka on aikas rasvattomia. Tekee kyllä Annillekin hyvää vähän laihtua - jos se vais laihtuis :) Annia joudun syöttämään kädestä nuo kaulat kun se vetäsis kerralla vaan helttaansa ne. Tänään muistin ostaa kaupasta Nupulle C-maxia eli C-vitamiinia, kun homeopaatti sanoi että se tekee hyvää kuurina. Täytyy nyt vaan katsoo hoffifoorumilta paljonko sitä voi antaa, siellä kun sattui juuri joku kysymään annostelua. Lauantaina kävin reippaana kaupugissa ostoksilla, siitä on jo joku tovi kun siellä olen käynyt muuten kuin työnmerkeissä. Meikäläisen ostosreissu suuntautui homeopaattiseen kauppaan josta ostin Nupulla Arnicaa. Se on nyt saanut sitä 2 raetta 2 kertaa päivässä.

Sunnuntain treeneissä Nupulla ei  tietoakaan kontaktista .... plääh. Mutta Lilin kanssa harjoiteltiin sitten sitä että Nuppu seisoon esteen taakse ja minä toiselle puolelle ja siitä kävelin Nupun viereen. Ja kun Lili sanoi: käsky, niin siirryin esteen toiselle puolen taas. Eikä Nuppu edes niiannut. Sitten koitettiin hyppyä ottaa ja kun sanoin käskyn niin Nuppu vaan katsoo mua ihan h-moilasena. Menin hieman lähemmäs estettä ja annoin taas käskyn - sama homma. No, hyppäsihän se, jolloin siirryin sen viereen ja Lili sanoi käsky ja taas siirryin esteen toiselle puolen. Sitten uus hyppy, Nuppu hyppäsi kerrasta ja kun siirryin taas sen viereen, Lilin käskystä siirryin takas esteen toiselle puolen ja Nuppu vaan seistä jöpitti siinä. Lilikin sanoi että tuo olis kympin suoritus. Toivotaan näin.

Ilmoitinkin Nupun jo yhteen tokokisaan mutta kun siellä käskettiin varmistaa paikka ensin sähköpostilla, niin ei siihen sähköpostiin kukaan näköjään vastaa .... No, pidetään sitä nyt kuitenkin mielessä.

En tiedä auttavatko nuo rakeet Annille mutta eilen meidän ohitse lenkillä meni lavettirekka ja meidän kohdalla oli just sellainen työmaasilta ja se auto piti kyllä aikas kolahduksen kohdalla. Anni kyllä  reagoi siihen mutta ei pelästynyt eli ei lähtenyt kiskomaan vauhdilla eteenpäin :)

Tänään lenkillä neitoset sitten taas metsästeli sitten myyriä - yäk.... Onneksi karjaisusta päästivät myyräraukan menemään, toivottavasti se löytää kotiinsa :).