Mitähän hyötyä on pitää blogia jos sinne ei kirjoittele ....?

No, eipä tässä kauheesti mitään ole tapahtunutkaan. Nupun treenit on kutistuneet kertaan viikossa eli Piffeihin ja kohta nekin menee talvitauolle. No jatketaan itekseen reeniä jos alkuvuodesta pääsis kokeeseen vaihteeksi. tosin tuota paikallamakuuta häiriön alaisena on vaikeampi tehdä jos ei oo muita koiria. Hyppytreeneissä ollaan tehty niin (Lilin upea oivallus) että olen vienyt Nupun esteen taakse, käskyn alle seisomaan ja sitten mennyt itse esteen toiselle puolen ja siitä Nupun viereen ja taas pois. Kiertänyt Nuppua ja taas viereen jne. eikä kertaakaan pyydetty istumaan sillä senhän se osaa liiankin hyvin. Alkuun Nuppu aina vähän niiaili eli kun menin sen viereen, niin oli jo vähän niinkuin istumaisillaan mutta palas seisomaan kun lähdin vierestä. Nyttemmin pysyykin aika hyvin siinä. Samaa olen tehnyt reeneissä myös liikkeestä seisomisessa eli palaan koiran viereen sivulle ja jatketaan matkaa ilman istu-käskyä. Hyvin toimii, toivottavasti ne ennakoimiset jäävät nyt pois.

Annin treenit jatkuvat edelleen Jessican ohjauksessa. Perusasennon oikeata paikkaa haetaan edelleen, kyllä se siitä pikkuhiljaa jää tuo vinoon tuleminen. Samaa luoksetulossa, oikeata paikkaa haetaan. Liikkeestä maahanmeno sujuu hyvin, tosin sitä en ole vielä liittänyt seuraamiskäskyyn eli kuljen neidin kanssa vain ihan yleisesti ja pyydän maahan. Neiti on kyllä niin innokas oppimaan. Maanantaisin Hillevin ja Kaisan treeneissä harjoitellaan ohituksia sekä häiriöitä muiden koirien kanssa. Tämä tekee myös hyvää Annille koska hieman aristaa noita muita koiria.

Viikko sitten lauantaina käytiin Jennin ja Cherin kanssa miehelässä Lahdessa päin. Nupun isukin kasvattajalla eli Hayaklausen kennelissä. sinne saapui myös isäehdokas Hayaklause Fidato. Komea uros sekä hyväluonteinen - hyvä valinta. Sepä päivä menikin sitten siinä.

Viime lauantaina olikin sitten Piffien pikkujoulut. Minut palkittiin hopeisella harrastusmerkillä - kiitos siitä kovasti :)