Tiistana kävin Nessan kanssa progessa. Käytiin Keuruun pienläinklinikalla. Meille molemmille uusi paikka ja Nessa painoi taas häntä viuhtoen joka paikkaan. Verikoe lähti pikana VetLabiin että tuloksen sai keskiviikoksi. Keskiviikkona 15.30 huomasin että ei ole tulosta soitettu ja soitin sinne itse kun paikka oli menossa kiinni klo 16. Proge oli 2.8 ja nousussa, epäiltiin että olisi torstaina 5. Tehtiin sitten Minnan kanssa treffit Tuulokseen perjantaiksi.

Siellä sitten koirat vapaaksi mutta päivä ei ollut oikea, Nessa ajoi Repeä koko ajan kimakalla äänellä pois luotaan. Yritimme kuitenkin n. tunnin mutta kun ei mitään tapahtunut, kävimme syömässä ja Minna lähti ajelemaan kohti Lahtea. 

Lauantaina kävimme Korpilahdella Surkeejärvellä tapaamassa Hoffen-haus -leiriläisiä, sinne kun harmittavasti emme nyt päässeet. Kun teimme sieltä lähtöä, Minnalta tuli viesti että hän lähtee nyt Lahdesta ajelemaan meille päin. Illan suussa päästimme koirat pihaan vapaaksi, yritystä heillä kyllä oli kovin ja Nessa tarjosi itseään kovin halukkaasti mutta ei oikein onnistunut. Koitimme useaan kertaan, välillä pidimme taukoa. Välillä lähettelin Anitalle väliaikatietoja.  Illalla kävimme Minnan kanssa saunassa ja sieltä klo 23 jälkeen vielä päästimme koirat yhteen mutta kovista yrityksistä huolimatta ei tapahtunut astutusta.

Sunnuntaina aamupäivällä taas koirat vapaaksi pihaan ja nyt oli selkeästi vielä enemmän yritystä. Repekin alkoi jo saamaan asentoaan oikeaksi. Annoimme koirien tuohuta ihan luomuna, emme puuttuneet asiaan millään lailla. Koirat hakeutuivat meistä hieman kauemmaksi mutta olimme koko ajan näköyhteydessä valmiina puuttumaan asiaan. Taas taukoa ja yritystä. Välillä kävin Annin kanssa lenkillä metsässä, Minnalla oli Sissi mukana.

Ja taas yritettiin, yritys oli selkeästi todella hyvää. Päätimme kuitenkin pitää pienet päikkärit kun meni vähän valvomisen puolelle. Päiväunien ja ruoan jälkeen jälleen koirat ulos. Istuimme Minnan kanssa tuoleilla ja naureskelimme että koko viikonloppu on mennyt saksalaisen koirapornon parissa ;). Muutama todella hyvä yritys koirilla oli takana, ja nytkin katselimme rauhassa että nyt näyttäis olevan lähellä ja Repe hyppäsi pois Nessan selästä ja Nessa vinkaisi, huomasimme että olivat nalkissa. Onneksi koirat olivat lähellä, joten saimme niistä heti kiinni. Meille tuli täysin yllätyksenä tuo nalkkiinmeno sen vuoksi että Nessa ei huutanut astutuksen aikana, eikä yrittänyt edes istua! Hoitivat homman siis täysin luomuna! Siinä rakastavaiset sitten olivat nalkissa n. 20 minuuttia. Ja pääsivät lepäämään sen jälkeen. Kyllä olivatkin poikki. Me ihmiset menimme kahville ja juomaan skumppamaljat onnistuneelle astutukselle.

Illansuussa päästimme koirat vielä yhteen mutta nyt molemmat olivat kyllä niin väsyneitä että eivät jaksaneet edes ajatella astutusta. Huomenna Minna ajelee Pieksmäeltä vielä tämän kautta ja yritämme toisen kerran, vähän varmistella koko juttua. 

Nyt sitten peukut pystyyn että pentusia tulisi. Astutus itsessään sujui kyllä todella hienosti!

Oli kiva viikonloppu ja Minnalta saimme aivan ihana hovawart-lämpömittarin saunaan! Täytyykin ottaa siitä kuva joku päivä ja laittaa tänne.

Tässä vielä rakastavaiset yhdessä

repe%20ja%20nessa3-normal.jpgrepe%20ja%20nessa2-normal.jpgrepe%20ja%20nessa1-normal.jpg