Kiiruinen viikko on takanapäin ...

Keskiviikkona lähdin Jennin seuraksi Padasjoelle, Jennin ja Cherin BH-kokeeseen. Hienostihan se meni, Cherin seuraaminen oli erinomaista :) Tsemppiä jatkoon. Nähtiinpä kaupunkiosuuspaikalla myös yksi  hoffinomistaja (entinen ja tuleva) ja juttua riitti koulutuksesta hyvinkin paljon. Kotimatka venyi sen vuoksi hieman pitkälle ja syömässäkin piti vielä käydä. Yksi hirvikin nähtiin takaisin tullessa mutta onneksi vain yksi. Kotona olin vasta 22.30 aikoihin.

Torstaina oli sitten pitkästä aikaa Piffien treenit. Pentuja olikin tosi paljon - mukavaa! Nuppu veti taas niin hermonsa pintaan että kun oltiin rivissä odottamassa Minnan luokse menoa, niin neitosen suupielet vuoti vaahtoa. Nurmi kastui ja rinnukset olivat aivan kuolassa. sitä lensi jopa Nupun silmiin asti :(. Käytiin sitten Minnan luona kättelemässä ja vein Nupun parkkikselle - turhaahan sitä olisi siellä ollut väkisin pitää.... Otettiin sitten auton luona kapulan nostoharjoituksia ja Nuppu oli kovin täpinöissään siitä. Loppuaika hengailtiin kentän laidalla ihan vaan mutta ei se kuolan tulo vähentynyt juuri nimeksikään - harmi. Ihan itseänikin harmittaa mutta ehkä se on vaan tätä alkua kun on niin pitkä tauko. Se täytyy kyllä sanoa että Kangasalan treenipaikassa koira toimii moitteettomasti, sillä kun ei ole siellä mitään epäonnistumisia sun muita muistoja kuten Piffien treenipaikasta.

Perjantaina olikin sitten lepopäivä kun suunniteltu iltajuttu peruuntui. Mukavata olla ihan ja möllöttää ja käydä koiruuksien kanssa pitkällä lenkillä.

Lauantaina olikin sitten taas aikainen ylösnousu ja Hämeenlinnaan lähtö. Onneksi aurinko paistoi ja sade ei edes uhannut. Mukava stabiporukka taas koossa. Annin saldona oli ERI, PN4 ja vara-cacib. No, narttuja nyt olikin vain 4 joten Anni oli viimeinen :), ja vara-cacib tuli meille sen vuoksi että voittaja oli junnu ja toisena Luna, jolle siirtyi cacib, kolmantena oli junnu ja sitten me. Mukava päivä ja kun sieltä tultiin oli pakko vetästä päikkärit ja ne teki kyllä niin hyvää etten meinannut jaksaa nousta ollenkaan. Iltasella sitten pitkälle lenksulle koirien kanssa. Nupun kanssa otettiin taas kapulan nostoa ja tyttö on niin innoissaan siitä. itse asiassa ei vielä edes nostettu vaan pidin kapulaa käsieni välissä tuossa edessäni ja naksautin kun koira otti kapulan suuhunsa. Hienosti meni.

Sunnuntaina eli siis tänään, olikin sitten Valkeakosken näytelmät. Annin viimeinen esiintyminen nuorten luokassa :( . Nähtiin pitkästä aikaa Sinikka sekä Freddyn omistaja, jonka nimeä en sitten ikinä muista .... Mella oli narttujen paras ja Anni kakkonen, joten serti siirtyi Annille. Freddy sai myös sertin kun Birdie joka tuli ykköseksi, ei voinut sertiä ottaa. Joka kotiin lähti siis pokaali :)  Ja taas oli pakko mennä päikkäreille ja nukkua viikon unirästit pois. Tulikin nukuttua vallan liikaa - 3 tuntia, joten huhhuh. Jenni kävi Cherin kanssa tokoilemassa alossa ja tuloksena hienosti 1-tulos 180 pistettä ja 3. sija. Seuraavan viikonloppuna jatkoa ja lisää ykkösiä. Meilläkin tokokisa lähenee, klups ja Nuppu on tuossa vaiheessa. ensi lauantaina on Nupun näytelmät Treella ja siellä on kuulemma tuomarivaihdos. Hieman tuossa jo mietin että peruisko koko näytelmän mutta saa nyt nähdä....

Iltasella otin Nupun kanssa jälleen kapulan nostoa. Nyt laitoin Nupun istumaan, menin itse hieman kauemmaksi ja jätin kapulan siihen meidän väliin maahan. Sanoin ensin väärän käskyn - tyhmäminä, mutta kun sanoin uuden käskyn, Nuppu toi kapulan minulle. Muutama onnistunut toisto ja lopetus. Vitsit kun Nuppu oli niin innoissaan siitä hommasta että tuli itsellekin ihan hyvä mieli. Kun saadaan tuo kapulan tuonti onnistuun kunnolla, niin sitten aloitellaan kyllä esineruudun harjoittelu.