Tässä mitään ihmeellistä ole ollut, wappu tuli ja meni ja.

1.jpg

Toukokuussa oltiin Stabien kevätpäivillä Kotojärvi golfissa. On kyllä upea paikka. Anni sai ajaa toisen tekemän verijäljen.

2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Juhannus vietettiin Saarijärvellä, ilman koiria. Hoffit oli taas Vinskilässä ja Anni Miljalla. Kyllä välillä tuntuu ihanalta olla ilman koiria. Pitkä viikonloppu. KÄytiin Julmilla Lammilla. Upea paikka kyllä. Saarijärvi on muutenkin tosi upeata seutua. 

12.jpg11.jpg10.jpg9.jpg

Kiuruveellä on upeita paikkoja myös. Käydään usein grillaan makkaraa ja äkkiä tulee kierreltyä 12-13 kilsaa, ihan huomaamatta.

6.jpg7.jpg

Jäin kesälomalle 10.7 ja pari vkoa lomastani olin Pekan luona. Ollaan melkein vuosi suunniteltu et mennään pieni karhunkierros ja sittenhän mentiin. Käytiin myös Julma-Ölkyllä ja Suurpetokeskuksessa. Julma-Ölkky on melko raskas, olin tosi huonossa kunnossa. Mulla voimakkaat kipulääkkeet ja ne aiheutti sitten loppujen lopuksi hengenahdistuksen, turvotuksen ja vapinan. Ja olin tosin poikki Julma-Ölkyllä. Meinas henki loppua. Pieni karhunkierros olikin hyvää maastoa, paljon portaita kyllä. Käveltiin se 4.5 tuntiin. Välillä syötiin eväitä ja koirat joivat joka paikassa kun mahdollista. Rriippusiltoja oli useita, koirat menivät epäröimättä niiden yli. Viimeinen silta oli pitkä ja siinä Annilla meinasi puolivälissä loppua usko. Kehuin kehumisen päästäkin kuinka taitava ja hieno tyttö hän on, niin uskalsi aina pikkusen mennä eteenpäin. Ja niinhän se sitten selvitettiin. Yövyttiin vanhassa tutussa sukulaisten mökissä. Oli ihanaa kun Pekka on niin tarmokas mies, lämmitti saunat ja hoiti nuotiot, kantoi vedet yms. Ite kun olin melko huonossa kunnossa.

Julma-Ölkky

17.jpg18.jpg

Mökiltä

19.jpg20.jpg

Pieni karhunkierros. Tuli porot vastaan, olivat taatusti yhtä hölmistyneitä kun me!

24.jpg23.jpg22.jpg

Suomussalmen mökiltä, kello on 23.00.

21.jpg

Pakollinen pysähdyspaikka Hiljainen kansa.

25.jpg

Raatteen tien juoksuhaudat

26.jpg

Pieni karhunkierros

28.jpg27.jpg

Suurpetokeskus ja Juuso.

31.jpg

 

Siinäpä se meidän kesä. Iitalla on mh-luonnekuvaus elokuussa Kangasalla. Tosi hienoa että sain sinne paikan.

Omat asiat ovat niin että se välilevyn pullistuma ei ollutkaan välilevyn pullistuma vaan kysta joka painaa jalkaan menevää hermoa. Onneksi syyskuussa pääsen vaivastani eroon kun kysta leikataan pois. Hieman järjestelyä koska joudun sairaalassa olemaan joitakin päiviä ... Jo on aikakin päästä vaivasta eroon, tulee kohta vuosi kun kivut alkoivat. Se on tätä tämän päivän terveydenhuoltoa, lääkettä lääkkeen perään ja fyssaria, sillä pitäisi kaiken hoitua ja korjaantua. Onneksi itse pääsin toukokuun lopulla lääkärille joka otti asiani tosissaan ja laittoi vihdoinkin lähetteen magneettin ja ortopedille.

16.jpg15.jpg14.jpg