Treenattu ei olla ollenkaan, olen lomani jälkeen tehnyt paljon pidempää päivää töissä ja aikas väsy kotio tullessa. HYvä kun on jaksanut koirat lenkittää. Hakutreeneissä ollaan käyty, Nessalla edelleen hajuhakuja, viimeksi 4 ukkoa ja kaikki löyty. Ens kerralla voi varmaan jo vähän vaikeuttaa.

Lumi tullut maahan joten jälkitreenit taisi jäädä tällä kertaa. Keskitytään tokoon sitten. Kun vaan jaksais.

Nessasta on tullut taas lisää puolia joista tykkään kovasti. Muutama viikko sitten oli tosi kova tuulipyryilma ja lähdin Nepan kans lenkille. Erään talon pihassa oli vene talvitelolla pressun alla ja juuri kun oltiin kohdalla, niin tuuli iski siihen pressuun ja alkoi riepottaa ja paukuttaa sitä kovasti. Ja Nessa , hän ei edes säikähtänyt vaan ampas heti katsomaan et mikä juttu tää on? Ja kun vene oli tsekattu, neiti päätti että lenkki jatkuu. Nessa on kovin rohkea ja peloton ja utelias. Joka paikkaan täytyy päästä katsomaan, oli se sitten puro joka solisee tai joku lepattava tai ihan mikä tahansa. Pakko mennä katsomaan. Tänään kun lähdin Nessan kanssa lenkille, kävelytietä tuli kovaa vauhtia traktori joka auras lunta. Ja koska kävelytie on vasta soralla ja epätasainen, piti traktori melkomoisen kolinan tullessaan. Väistin Nessan kanssa penkalle ja vähän mietin et saas nähdä kun kolina oli kuitenkin melkomoinen. Nessa vaan nuuhkii ja kun traktori tuli kohdalle, Nessa kääntyi katsomaan sitä ja jatkoi nuuhkimista. Ja se oli siinä. Jonkun ajan päästä traktori tuli meitä vastaan taas, tällä kertaa ei ollut kävelytietä vaan jouduimme kävelemään tiellä. Nessa vaan vilkaisi traktoria ja se oli siinä. Vitsit mä tykkään sen hermoista!

Nessa on uurastanut kaikenlaista kivaa kotona, omaan ohjelmaansa nimeltä "Inno". Eikös se ole jonkun sortin sisustusohjelma. . Mukava kun koiralla on intoa tehdä jotakin eikä ole pelkkä vätys. Kentällä Nessa on siis tosi nöyrä ja kova tekemään hommia.

Juoksu ei ole vielä alkanut vaikka olin ihan varma jokin aika sitten että alkaa, mutta kova karvanlähtö on menossa tällä hetkellä. Hyvä vaan, kun tuo "vanha" karva on ruskehtavaa. Onpa sitten Helsinki Voittajaan mustaturkkinen koira vietäväksi!

 

Ja vielä soffa: