Nessan ilmoitin Treen näytelmiin kun tuo Pirkkahalli kerran on ihan 1 km:n päässäkin. Tuomarin tiesin kyllä mitäänsanomattomaksi mutta hyvää treeniähän tuo on. Äitienpäivän kunniaksi kaikki äidit saivat sitten sisäänpääsyn jälkeen Fazerin sinisen suklaalevyn, jes. Jenni vei Nessan sisään ja itse menin MH-kortilla ilmaiseksi. Hoffeja ei kehässä kauhean paljoa ollut, muistaakseni vain n. 30. Eipä ollut koko näyttelyssäkään vallan kauheasti koiria, tekikö tämä muutos näyttelyn ajankohdassa vai äitienpäivä. Positiivista oli se että tällä kertaa parkkimaksu sisältyi pääsylippuun.

Paikalla oli myös Nessan veli Rosso. Onpa jätkästä kasvanut komea mies! Ja tuomari, voi morjens, Rosso nimittäin esiintyi ensimmäisenä mustana hoffina ja saikin sitten arvosteluun merkinnän puuttuvista merkeistä. Olisi tuomari voinut sen verran tutustua rotumääritelmään että olisi katsonut montako väriä hoffeja on ..... Ja tuomari oli selkeästi blondiväriin tykästynyt. 6 narttua sai SA:n ja niistä 5 oli blondeja. No, Nessa juoksi suht. hienosti kehässä, muutama hyppely ja vaatteista repiminen vain. Hieno tyttö.

Muuten ollaan oltu kuin ellun kanat eli vain lenkkiä ja lenkkiä. Tottistelemassa ollaan käyty jonkun verran ja nyt kun on saatu omat koulutuskerrat hoidettua niin varmasti tullaan Piffien treeneihin Jenniä ahdistelmaan.

Tänään ilmoittauduin sitten elämäni ensimmäisen kerran hoffileirille Nessan kanssa ja suoraan telttamajoitukseen. Enpä muista koska olisin teltassa nukkunutkaan. Ollaan siellä vain puoli viikkoa eli 02-05.07. Sopiva aloitus kesälomalleni.

Anni on lihonut, voi taivas kun onkin lihonut. Reilu ruoan vähennys hänelle nyt. Nessa on saanut mukavasti massaa ja eläinlääkäri kehuikin rokotuksilla kuinka komeat lihakset hänellä on takajaloissaan. Eläinlääkäri tykkäsi Nessasta muutenkin kovasti ja sanoi että olisipa kaikki hoffit tämmöisiä. Kirjoitti kuittiinkin että viehättävä hoffineiti