tähän ekaks pari videoo eiliseltä

https://www.youtube.com/watch?v=iY-0M1xmOA0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=h5z7rGe6kYA&feature=youtu.be

Tuossa jälkimmäisessä videossa näkyy hyvin tuo merkkarin luonne, hän leikkii paljon yksin kaikenlaisia taistelu- ja ravisteluleikkejä, kanniskelee tosi paljon esineitä ja hän ei luovuta kun pienimuotoista vetoleikkiä vedetään. Hän myös puree tosissaan ja kovaa.

Joo, eilen pennut oli aamusta pihalla ja yllättäen alkoi sataa joten siirrettiin pentuja sisälle, poitsu jäi yksin tarhaan ja kohta kuului sen hirveä ulina. Aattelin eka et miten se noin yksinäisyyttään huutaa kun ei oo koskaan huutanut mut kun toin sen sisälle ja laskin maahan, aristi etutassuaan. Koska ei tiedetty mitä on tapahtunut, pistikö amppari vai venäyttikö jalkaansa, katteltiin vähän aikaa. Rauhoittui kyllä syliin mutta heti kun laski alas, alkoi kauhea huuto. No, päätin heti kohta soittaa päivystävälle eli Jyväskylän Tuhatjalkaan. No, sitten tulikin yllätys kun mun työkännyllä ei voinutkaan soittaa maksulliseen numeroon (!) prkle, taidan luopua koko puhelinedusta kun kaikenlaisia rajoituksia siihen on laitettu, multimediaviestejäkään ei voi lähettää. Toki olisin tuon firmalle maksanut tuon puhelun, en odotakaan että firma maksaa tuommoiset .... No, sitten Miljalle soittaan, ei vastaa, ei vastaa Mantakaan, Miikalle oli turha soittaa kun silläkin on tod.näk. samat estot. Onneksi Milja sitten soitteli takaisin ja lupasi soittaa ellille. Kohta sitten soittikin mulle ja sanoi et täytyy haaleanviileällä vedellä valella ja seurata pentua. No, tuumasta toimeen, jätkäkin rauhoittui ja unien jälkeen painoi menemään kuin mitään ei ollut tapahtunutkaan. Iltapäiväruoan ja iltaruoan söi hyvin. Meillä kävi iltapäivällä kaksikin perhettä katsomassa pentuja, toinen perhe oli treenikavereita ja toinen se perhe Jämsästä jotka pitkävät iitasta. Kyllä ihanaan perheeseen iita pääsee, mies on ottanut jopa töistään lomaa viikon! Illalla leikattiin vielä pentujen kynnet ja täytyy sanoa kun olen pitänyt periaatteena sitä pennuilla että rimpuilemalla ei pääse sylistä niin kynsien leikkuu meni todella hienosti. iita oli ainoa jolla viimeisen tassun kohdalla meinasi hermo mennä ;)

Yö meni tosi hyvin, pennut nukkuivat vielä aamulla kun nousin 5.15, piti siis mennä Pirkkalaan tänään töihin. Vein heille ruoat ja kas, poitsu ei suostunut syömään vaikka kuinka koitin. tein sille emonmaitosatsinkin, ei juonut. Käpertyi syliin nukkumaan .... Kärsimättömänä sitten odottelin klo 8 että asema aukeaa ja sainkin ajan klo 9. Otin pennun tohon lihalaatikkoon et se saa olla repsikan paikalla mut eihän se siellä pysynyt ja päätin etten voi ajaa niin että koko ajan täytyy toisella kädellä tuuppia pentua takaisin joten vein sen perään häkkiin. Siellä hän hetken valitti ja loppumatkan oli hiljaa. Ell tutki poitsun tosi tarkkaan, mittasi kuumeen, paineli mahan ja kaulan, tutki suun ja kielen ja jalat eikä mitään löytynyt. Antoi sitten purkista Oraladea jota pentu ei ensin meinannut juoda mutta kun hoksasi niin joi kaikki kupista. Sain tuon purkin mukaan ja kehotuksen antaa sitä ruoan joukkoon.

Täällä olikin sitten aikamoinen konsertti kun pennut näkivät minut, kaikki huusivat ja hätä oli varmaan poitsusta. Onneksi sitten rauhoittuivat ja kun olivat nukkuneet, annoin päiväruoan ja poikakin söi niin että kun loppui, meinasi mennä kaverin kupille. Nyt poitsu on aivan normaali, rehaa tuolla kuten ennenkin. Ell sanoi että joillakin koirilla ampparinpisto saattaa aiheuttaa pahoinvointia. Onneksi päästiin säikähdyksellä ja se amppari pisti tassuun eikä kuonoon!