Tänään lauantaina olisi Nupsulla ollut Kankaanpään ryhmis - sinne meneminen siis peruttiin tuon lääkityksen vuoksi. Olisi kyllä ollut kiva sinne mennä, Jenni & Cheri ja Lili & Heri sinne menivätkin.

Torstaina olin Piffien reeneissä. Otin Nupulla vain seuraamista ja paikallamakuuta sekä harjoiteltiin hieman liikkeestä istumista. Jossain vaiheessa sanoin Nupulle vähän tiukemmalla äänellä käskyn ja taas se meni ihan lukkoon ja epävarmaksi eikä sen jälkeen onnistunut enää mikään. No otin yhden tosi lyhyen seuraamistreenin ja sen onnistuttua lopetin reenit siihen. täytyy nyt käydä reenaamassa tuota seuraamista, hyppyä en vielä uskalla ottaa, sen vuoro on ensi viikolla. Kisatkin ovat jo 3 viikon päästä - hui! Torstaina ennen reenejä kävin koirien kanssa lenkillä tossa lähimetsässä ja saatiin vähän sydämentykytyksiäkin kun yhtäkkiä mutkan takaa tulee irtonainen rotikka.  Sisso kun pelästyi että se on tuo naapurin koira. Perässä tuli nainen joka huusi: Vilmaaa! Ei totellut. Tuli vauhdilla kohti ja Nuppuhan oli jo että nyt sitten tapellaan ja kunnolla mutta koira jäi tuohon parin metrin päähän ja alkoi siinä vähän haukahdella kun Nuppu ärjyi. Onneksi ei ollut sen enempää provosoituvaa tyyppiä eikä tullut "iholle". Antoi naisen ottaa sen hyvin kiinni ja kovasti nainen pyysikin anteeksi. Onneksi ei siis tullut tappelua vaikka eihän tuollaisia saisi tapahtua.....

Eilen illalla olin seuraamassa Piffien esineruutua, mukana olivat Minna ja Eddie (olipas kasvanut äijäksi), Lili ja Heri & Qira sekä Taina Ronin ja Ricon kanssa. Kyllä se on ihana katsella kun osaavat koirat tekee töitä :)

Ja Nuppukin on lenkillä tehnyt jo kakkoshätänsä moneen kertaan!

Ja mitähän me koissujen kanssa keksitään tuolle Miljalle kun "tyttö" täyttää tänään 16 vee ;)

No kiva, kirjoitin tänne taas pitkät rimpsut ja ne katos ..... Iltapäivällä siis kävin koissujen kanssa piitkäällä lenkillä ja iltasella vielä Nupun kanssa menin reenaan tokoa. Seuraaminen onnistui aikas hyvin, samoin jäävät liikkeet ja luoksetulo. Tosin tokassa luoksetulossa tuli eteen .... ja käskystä siirtyi sivulle. otin myös pari hyppyä, hyppäsi kerrasta tosi hyvin ja seisoi käskystä mutta kun siirryin viereen, pakitti ja istui ilman käskyä .... Uudelleen ja sama homma. En uskaltanut paljon hyppyyttää kun sanoi taas että UH. Lilillä ja Jennillä mennyt hyvin Kankaanpäässä, Heri JUN ERI2 ja Bella ROP VET PN4. Hianoo :) :)