Johan onkin taas aikaa kun on viimeksi ollut mielessä päivitellä  blogia ....

Nuppu on voinut hyvin. Muutamana iltana on nieleskellyt/liponut suupieliään mutta muita oireita ei ole tullut. Nyt on peliin otettu Antepsini, toivotaan että se auttaisi. Nuppu sai myös pitkän homeopatia-kuurin, kestoltaan 4 viikkoa ja 4 raetta kerran päivässä. Parina ekana päivänä Nupun huohotus oli aika voimakasta ja ehdin jo pelästyä mutta sitten luin että jos oireet pahenevat kuurin alettua, on se merkki siitä että lääke tehoaa :). Tosin vieläkin Nupulla on varsinkin iltaisin ruoan jälkeen sitä huohotusta  hetken ajan mutta toivon että tuo Antepsin siihen auttaisi. Täytyy olla vaan tarkka noiden annostelujen kanssa sillä rakeiden ja Antepsinin välillä täytyy olla useampi tunti muuten rakeet eivät imeydy. Tyttö syö edelleen 4 kertaa päivässä ja olen voinut lisätä ruokamäärää jo sen verran että määrällisesti syö nyt enemmän kuin silloin kun söi 2 kertaa päivässä. Aamuisin herkutellaan tytön kanssa kaurapuurolla ja Nupun annokseen lisään vielä vitamiineja. Ei kai ne itsellekään pahaksi olisi .... Yks päivä vasta huomasin että Nupulta on ajeltu karvat myös kaulasta kurkun osalta. Mikähän tarkoitus sillä on ollut... Vakuutusyhtiöltäkin tuli korvaus vajaassa viikossa - ihailtavaa toimintaa. Korvasivat koko 75 % vaikka ell-kuluihin on mennyt kesän aikana jo paljon ja katto on tullut kyllä täyteen. Eikä mielestäni uusi vakuutuskausikaan ole vielä alkanut.

Anni on käynyt hakuilemassa sekä tokokoulutuksessa. Annin kanssa on viilattu kunnolla perusasentoa, Pia oli sitä mieltä että koira sen kestää ja koska Anni on innokas oppimaan, niin täytyy ajatella nyt jo ylempiä luokkia . Tämä viikko on mennyt kyllä viilaustreenien kannalta vähän huonosti kun on ollut kaikenlaista muuta iltaisin. Viime tiistaina hakutreeneissä Annilla oli 3 maalimiestä, 1 ja 3 olivat pakoja ja 2 haamu joka vain näyttäytyi. Tyttö oikein vinkui maalimiesten perään ja kenguruloikilla etsimään nami-ihmisiä. Olen päättänyt hakea Annin maalimieheltä. Kaksi viimeistä hakukertaa ovat olleet samanlaisia joten ensi kerralla otetaan vain yksi pako ja loput näyttäytyviä. Matkaa saa olla heti paljon, siihen on hyvä tottua. On se mainio tyttö

Annilla on myös juoksu, alkoi tietysti heti kun tokokoulutuskin. Olipa harvinaisen lyhyt, vuoti vain muutaman päivän ja alkoi heti tarjota itseään Nupulle ja Nuppu tietysti kunnon äijänä oli sitä mieltä että nyt päästään tosi hommiin. Nyt sitten odotellaan sitten valeraskautta ja olen tullut siihen päätökseen että Anni steriloidaan Voittaja-näyttelyn jälkeen. Nyt meiltä jäi sitten väliin myös stabisynttärit Suvisaaristossa noiden juoksujen vuoksi. Kylläpä sekin harmitti.

Tähän loppuun vielä Viikin sairaalan yhteenveto jonka unohdin aikaisemmin laittaa:

Nuppu tuli Yliopistolliseen eläinsairaalaan jatkotutkimuksiin ja -hoitoon lähetteellä haimatulehdusepäilyn vuoksi. Haimatulehdus varmistettiin pikatestillä. Sairaalassa Nuppu sai suonensisäistä nestehoitoa, antibioottia, mahansuojalääkettä sekä vahvaa kipulääkitystä. Nupun vatsaontelo tutkittiin ultraäänellä.  Siellä ei havaittu muita selkeitä muutoksia kuin suurentunut perna. Pernakudos näytti kuitenkin normaalilta. Röntgenkuvassa Nupun mahalaukun limakalvo näytti paksuuntuneelta. todennäköisin syy Nupun oireisiin on pitkään jatkunut haimatulehdus. Tulehdustestin tulos lähetettiin varmistettavaksi toiseen laboratorioon. Nupulta otettiin myös ulostenäyte, joka lähetettiin tutkittavaksi.

Nupulla on kipulääkelaastari joka poistetaan sunnuntaina.Lauantaina Nupun vointi oli parantunut niin paljon että Nuppu voitiin kotiuttaa. Kotona Nupulle annetaan vähärasvaista lihaa pieniä määriä kerrallaan useita kertoja päivässä kunnes sen vointi on parantunut.

Hyvää jatkoa Nupulle!