Viikko on ollut mielettömän aurinkoinen ja lämmin. Torstaina eli vappupäivänä kävin koirien kanssa taas tuon pitkän kaasulinjan lenkin. Mä en ymmärrä mihin olen hukannut kyytabletit ja sen ruiskeen. Ja nähtiinhän me sitten se kyykin - onneksi olimme jo tiellä ja käärmes oli sen verran viisas että oli pysähtynyt tien oikeaan reunaan (oli sieltä lähtemässä ylittämään tietä). Taisi maa järähdellä siihen malliin. Hyi kun se oli kamala, ei tosin kovin iso ja mikä parasta, koirat eivät sitä edes huomanneet. Kun oltiin se ohitettu jäin katselemaan sitä kun se alkoi välittömästi luikerrella tien yli, välillä pysähtyi ja nosti päätään. Loppu 4 km sitten seurasinkin tietä ja tienvarsia niin että ihan silmiä pakotti :) . Ja tuli kuuma! Kotona oltiin ehditty olla 10 min kun Päivi soitti ja pyysi samalle lenkille. Ei jaksettu..... Illalla oltiin Jennin kanssa ihan omissa Piffien treeneissä treenaamassa. Nupulla otin hyppyä, se hyppää hyvin käskystä mutta se ennakointi istumisessa. Otin myös ihan seisottamista ja kävin palkkaamassa siitä seisomisesta. Maahanmeno oli taas kympin arvoinen ja sitä otin vain kerran. Lopuksi otettiin vielä paikallamakuu n. 1 min. Nuppu alkoi loppuvaiheessa heiluttamaan häntäänsä ja luulinkin että se tulee luo, mutta malttoi kuitenkin pysyä paikoillaan.

Perjantain otin vapaata töistä ja yritin siivoilla, mistähän saisi tuota inspiraatiota siihen suuntaan. Kävin koirien kanssa usealla lenkillä kun en itse jaksa kuumuudessa kauhean pitkiä lenkkejä tehdä. Olen ihmetellyt tässä jo jokusen viikon kun Anni on alkanut hirveästi pelkäämään kovia ääniä esim. isojen työkoneiden ääniä. Lisäksi se ei aina mene pihalle vaan ihan selvästi pelkää jotakin. No, taisin siihenkin saada selvyyden, nimittäin perjantaina päivällä noi drakenit vai hornettejako ne nykyään on, pitivät aika meteliä :(. Taitavat ihan alvariinsa täällä päin päivisin metelöidä. Tosi kiva kun oltiin metsässä niin ne lentelivät ihan suoraan päältä - ja se korvia huumaava meteli.....

Tänään sitten onkin taas tavallisesta kuumempi päivä. Olin ollut puoli tuntia hereillä kun Päivi lähetti tekstarin josko haluaisin tunnin päästä lähteä Paavon kanssa näytelmiin.... Oli pakko kieltäytyä kun tuli lyhyellä varoitusajalla, muuten olisinkin saattanut lähteä. Tykkään käydä näytelmissä ja Paavo on varmasti mukavaa seuraa :). Nyt alkaa sitten jo pikkuisen huominen toko jännittää takaraivossa, nousemassa on mukava päänsärky.