Olipas ihanaa jäädä lomalle! Jätin "tahallani" lomaani näin pitkälle kun oli se sairaslomakin tuossa. Ja mikä nyt on lomalle jäädä - aurinko paistaa ja lumet sulaa!

Eilen lauantaina olin Tampereella Virkku.net-koulutuksessa. Joku kuukausi sitten luin facen MH-toimihenkilöryhmästä tuosta virkusta ja tuli aika yllättäen. Melko luvattoman huonoa tiedotusta palveluskoiraliitolta sillä suurin osa kokeitten järjestäjiä mitä tämä koskee, eivät taatusti ole palveluskoiraliiton jäseniä. Niin kun en minäkään. Ensiksikin palveluskoiraliitto töpeksi meidän kuvauksen kanssa, oli jäänyt jonkun "pöydälle" ja sitten kun ne tiedot virkkuun saatiin, olivat täynnä virheitä. Onneksi nyt ovat kunnossa. Mulle on kaikki tullut vielä vanhaa kautta eli sähköpostitse sillä kenelläkään ei ollut tietoa miten virkussa ilmoittaudutaan. No nyt on. Ja onneksi saan itse nuo ilmot sinne näpyteltyä jos jo ilmoittautuneet eivät halua käydä rekisteröitymässä virkkuun. Kopa lakkaa ja siitä olenkin huonoa kuullut kaiken kaikkiaan. Saas nähdä kuinka tämä toimii ;)

Tänään lähdin Annin kanssa Korpilahdelle ryhmikseen. Ilmoittauduin sinne heti alkuvuodesta ja tyrmistys oli melkoinen kun huomasin että stabien club show on samana päivänä. No, stabien showssa tuomarina oli Elina Haapaniemi jota en ikävöi. Hän kun tuomaroi viime vuonna Tuurissa ja huusi mulle kun Iita hyppi että mun pitää näyttää koiralle kuka on johtaja! Kyseessä siis alle vuoden ikäinen koira jonka olisi pitänyt käyttäytyä kuin vanha kehäkettu. Joten tuo tuomari meni mulla "ei koskaan"-listalle. Korpilahdella tuomaroi stabit Juha Putkonen ja harmikseni sinne ei muita stabeja ollutkaan ilmoittautunut. Vuosi sitten club-showssa Juha tykkäsi Annista kovasti (rop-vet ja vsp) joten melko luottavaisin mielin menin paikan päälle. Ja tykkäsi Juha nytkin Annista. Taisin olla ainoa jota hän kätteli oikein! Onnitteli erinomaisesta koirasta ;)

Tässä arvostelu:

Ihannekokoa pienempi, ikäisekseen hyvässä kunnossa, antaa hieman matalaraajaisen vaikutelman, vahva narttumainen ja oikealinjainen pää, hyvät korvat, vaaleat pyöreät silmät, hyvä purenta, hyvä tilava pitkä rintakehä, tasapainoiset kulmaukset, iän mukainen karvapeite, hyväasentoinen häntä, iän mukaiset liikkeet.

Pyöreistä silmistä mainitsi ja ihmetteli Annin isoja hampaita ;). Kysyi onko leikattu ja kun vastasin myöntävästi, sanoi että tuntee karvanlaadusta. Selkälinja on mataloitunut joten tulee tuo matalaraajainen vaikutelma, tästä viime vuonna jo joku tuomari sanoi.

Näyttelypaikka oli maneesi ja Annihan oli ihan taivaissa sen hevosenpaskan vuoksi .... Suurin osa sieltä oli kerätty mutta totta kai sitä aina sinne tänne oli jäänyt palasia. Että mun tuli kylmä siellä, sisällä oli kylmempi kuin ulkona ja viihdyinkin paljon auringonvalossa. Jäätiin ryhmäkehiin ja paras veteraanikehäänkin mutta ei siellä menestytty. Anni alkoi selkeästi väsyä eikä jaksanut enää "loistaa". Mä jännitin eniten miten pystyn juoksemaan mutta melko hyvin se sitten lopuksi sujuikin. Ja mikä parasta, mun selkäni ei protestoinut ollenkaan - siitä iso kiitos jäsenkorjaajalle!

Tässä Anni ja isot hampaat!

10329320_10154666583294057_5666625321626