sisso mutta on kylmä päivä. Lähdin aamupäivällä Hämeenkyröön mätsäriin Annin kanssa ja samalla vein pojat Julkujärvelle kalastaan. Mätsäripaikka olikin tuttu, pihaanajettuani hokasin että täähän on sama paikka kun Nupun tokossa syksyllä. Olenkin ollut aika täpinöissäni silloin kun ei mikään raksuttanut sinne ajaessa. Autosta löytyi onneksi lisäfleece, lämpöasteita varmaan 3 ja välillä vihmoi räntää. Siellä olikin oiva tilaisuus harjoitella Annin kanssa seuraamista sekä istumista liikkeen pysähdyttyä. Sillä on kyllä kontakti kunnossa :) . Ei nyt ihan tyhjin käsin tarvinnut kotio sieltä lähteen - Anni oli isojen sinisten 2.

Eilen suuntasin Toijalaan katsomaan Nupun Koira-veljen luonnetestiä. Mallikkaastihan se sujuikin. Toimintakyky -1, Puolustushalu -1, Terävyys +1, Taisteluhalu +2, Hermorakenne +1, Temperamentti +2, Kovuus +1, Luoksepäästävyys +2b ja laukausvarma. Yhteispisteet +108.

Torstaina Piffien treeneissä Nuppu taas näytti mistä hermot on tehty. Treenit meni aivan penkin alle, seuraaminen ei onnistunut, ei liikkeestä maahanmeno, ei siis yhtään mikään. Haukkua louksutti vähän väliä kyllästymistään. Hypyn otin ja sen jälkeen autoon. Parempi kun ei treenaa sillon kun on huono päivä. Tuosta hypystä kun olen ajatellut että sillon jotain kun ei hyppy kulje mutta lauantaina tuli todettua että kyllä hyppy kulkee. Kävelin nimittäin katsomaan tuota raksaa ja siellä oli seinässä sellanen iso aukko (siihen tulee lasiseinä) ja siinä oli vaan se sokkeli, ehkä n. 80 cm korkea. Kun kävelin sen lähelle niin Nuppuhan hyppäsi tosta noin rakennuksen sisälle. Kun sanoin että pois sieltä, niin hyppäsi takasin. Ja eikun uudestaan se hyppäsi sinne ja taas pois. Ja Anni perässä, Anni tosin hyppäsi sokkelille ja sieltä maahan mutta Nuppu veti vauhdikkaasti ylitse - taitaa olla pientä vedättämistä ilmassa.....