Eilen aamulla taas aikainen nousu - koirat lenkille ja sen jälkeen pullan paistoon ja kahvin keittoon. Pientä jännitystä ilmassa. Hain Nupun tokopaikalle ajoissa ja otin sen kanssa liikkeitä, lähinnä seuraamista. Alkuun sekin oli tahmeata mutta luonnistui suht.hyvin. Kehään mentäessä tuomari silitteli kovin Nuppua ja kehui kuinka ihana ja sosiaalinen neiti on :). Kehässä istuessa ja kuunnellessa tuomarin ohjeita, Nuppu alkoi jo vinkua ja katsella muualle - tiesin heti että ongelmia tiedossa. Meni maahan hyvin mutta ei sitten pysynyt siellä kun puolisen minuuttia kun lähti tulemaan luokse. Odotin että liikkui yli koiran mitan ja hain koiran vaikka tuomari tai liikkeenohjaaja ei mitään sanonutkaan. Vein koiran kehän ulkopuolelle ja laitoin paikallamakuuseen. Ajan tultua täyteen siirryin sen vierelle ja käskin istua. Ja sitten takaisin kehään. Hyvin lähti :( . Toiseen paikallamakuu satsiin meni myöskin Koira ja siellä sitten tulikin sellaiset häiriöt. Nimittäin tanskandoggi lähtikin yhtäkkiä naapurikaverin kanssa leikkiin ja siihen samaan tanttaranttaan lähti sitten 2 muutakin koiraa. Nämä 4 sitten leikkivät piiripienipyörii kehässä ja ainoa joka jäi paikallamakuuseen oli Koira! Ja siinä se pysyi ja pysyi ja oli vain murissut kun remmi vyöryi kohti. Harrille annettiin lupa mennä Koiran luo ja 10 siitä tuli vaikka aika ei täynnä ollutkaan. Tuomari kehui kuinka ihanteellinen suoritus :) Uskomaton juttu. Harri vaan totesi että laiskuudesta on näköjään jotakin hyötyä ja tämä paikallamakuu on oikeastaan ainoa asia jota ovat harjoitelleet ihan pienestä asti ja hyvin.

Nupun remmiseuraaminen oli kyllä tahmeata, siis kerta kaikkiaan .... Siitä 7.5. Remmittä seuraaminen oli tuomarinkin mielestä parempaa mutta se perusasento, siis aivan järkyttävää. Siitäkin 7.5. Maahanmenossa jäi seisomaan - prkl, nollille. Luoksetulo oli Nuppumaisen vauhdikas ja siitä sai tuomariltakin kehuja mutta sivulle tulo oli tahmea ja jäi seisomaan, 7.5. Seisominen liikkeestä ilmeisesti hidas, koira jätätti jo ennen käskyä, 6.5. Hyppy meni nollille 2 käskylläkin mutta laitoin sen hyppäämään kuitenkin ja suoritin liikkeen loppuun. Kokonaisvaikutuksesta saimme 8 joka tuli ohjaajan hyvistä hermoista :). Tuomari sanoi minulle että koira näköjään osaa liikkeet mutta teillä on nyt sellainen henkien taisto menossa. Ja sanoi että hän ottaisi itse nyt tuolla parkkipaikalla muutaman tosi tiukan maahanmenon että koira ei luule että tälläiset menee läpi. Ja niin minä otinkin, pari tiukkaa liikkeestä maahanmenokäskyä ja hyvin toimi. Koira autoon ja kotiin ja takaisin talkoopaikalle.

Että sellainen koe. Nyt on kerätty siis koko sarja 1,2,3 ja 0 -tulokset. Nyt täytyisi saada Nupun päähän taottua että töitähän tehdään vaikka ei huvitakaan. Saattaapi olla että Nupulle ei sovi kisat näin lähekkäin mutta mennään nyt vielä yksi kisa ja sen jälkeen seuraava kisa onkin sitten ilmeisesti vasta elokuussa.