Pari viikkoa sitten startattiin jälkikausi (vasta ....). Oltiin Katin ja Timon luona Pälkäneellä Piffien kouluttajien porukalla. Sielläpä olikin upea ja valtava pelto ihan kotipihasta lähtien. Nessalle en ottanut kovin pitkää jälkeä ja keppejä vain matkalla 2 sekä lopussa 1. Ja taas tuli se Nessan vauhtiongelma, mä en osaa sitä hillitä oikeaoppisesti joten oli vähän nykivää. Kepeillä putos maahan välittömästi eli ilmaisut kunnossa täydellisesti. Ja joka kerta keppi oli vieläpä etutassujen edessä. Päivä meni hienosti, ilma suosi tosin tuuli oli aika kova. Hieno päivä ja hyvät ruoat, tykkäsin kovasti.

Keväällä Nessan kasvattaja Anita otti yhteyttä ja kysyi minulta mitä mieltä olisin jos Nessalla teetettäisiin pennut. Enpä tainnut tuota asiaa miettiä kuin päivän ja olin valmis. Nessalla on aivan upea luonne eikä ulkonäössäkään mitään vikaa ole joten miksi ei! Nessan juoksuthan alkavat vasta syyskuussa joten pennut syntyisivät marraskuussa ja luovutuksessa tammikuussa. Anita mietiskeli uroksia pitkään ja yhdeksi valinnaksi päätyi C.I.B. FI & SE MVA HeJW-11 FH1 BH Tallivahdin Freiberufler. Koska uroksen omistajakin antoi suostumuksensa, niin nyt sitten odotamme vielä jalostustoimikunnan suostumusta valinnalle. Kyseinen uros on sen verran upea ja jos pennut ovat vielä varustettuja Nessan luonteella, todennäköisesti yksi narttu jää kasvamaan kotiin. Pennuthan syntyvät siis minulla ja se on minulle aivan uusi asia ja odotan kyllä innolla mitä tuleman pitää. Jätin yhden lomaviikon syksylle jotta saan olla kotona ja toisaalta tämä on muutenkin aika sovittavissa, teenhän aika paljon etätöitä ja voin mennä toimistolle Pirkkalaan silloin kun kepolla on vapaapäivä. Eli kaiken kaikkiaan hienosti pitäisi kaiken mennä. Nyt sitten vain toivomme jalostustoimikunnan suostumusta sekä kaiken hienosti menemistä.

Tässä linkki jossa voi käydä Repeen tutustumassa http://www.tallivahdin.fi/sub.php?page_id=30 . Pennut syntyvät siis Hoffen-Haus -kennelin nimiin ja kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan Anitaan anita.m.lehtonen@gmail.com ja kennelin sivuilta löytyvät puhelinnumerot http://www.hoffenhaus.com/