Kuten arvata saattaa meille ei ole tapahtunut mitään. Koko talvi ollaan laiskoteltu eikä treenattu ollenkaan. Tai olihan sitä muutaman kerran hakutreenit jossain välissä Nessan kanssa. Koissulit voivat hyvin, Nessalla ei vieläkään juoksut alkaneet ja tyttö täyttää jo 1 vuosi ja 3 kk. Neiti jatkaa yhä villiä menoaan mutta se nöyryys on ihanaa. Jaa, mutta kerran käytiin Sääksjärven hallillakin pikkuisen muistelemassa mitä ollaan syksyllä opittu. Ja tosi vähän sitten kuitenkin .... http://www.youtube.com/watch?v=-tsB8roYZy4  siinähän ne kaikki virheetkin sitten ovat näkyvissä. Ja mun tarttis mennä leikkikouluunkin. Nessa siis eka kerran sisähallissa tokoilemassa ja vieressä mentiin agilityä..

Miika sai kotio viime viikolla Leo-pojan ja Leo on rodultaan stabyhoun, kasvattaja Tuija Laamanen. Upeasta yhdistelmästä, ja tavoitteena tästä pojasta ois saada hyvä lintukoira. Näyttelytouhu ei Miikaa voisi vähempää kiinnostaa mutta josko hän sitten innostuisi kaer-kokeisiin näyttämään mitä stabikin osaa ;).

Siinäpä lyhykäisesti tällä kertaa. Treenilaiskuuteen liittyy myös sekin että mulle itselleni on tapahtunut ihania asioita viimeisen 3 kk aikana ja on ajatukset pikkuisen muualla. Mutta kunhan lumet sulaa, niin sitten alkaa tehotreenit. Mun ajatushan oli se että Nessalla alkaa tokoilut kesällä mutta kuten jokainen näkee videolinkistä, aika kaukaa haettu tuo ajatus ;).