Annin kanssa Jirkan treenit jatkuivat viime viikkoon, harmi kun loppuivat nyt sitten. Annille on saatu niin vahva liikkeestä istuminen että kaikki jättöliikkeet menevät istumiseksi .... No, sitä treenataan niin että mennään ns. idioottirinkiä käskyjä vaihdellen. Nyt olen sitten Annin ilmonnut BH-kokeeseen, jaiks!

Viikko sitten huomasin Annilla isohkon ruven niskassa ja seuraavana päivänä se oli sitten rapsutellut sen ruven pois, jäljelle oli jäänyt kauhee punainen verestävä pyöreä rinkula. Soitto ellille josta tuumattiin että se on melko varmasti tukkeutunut talirauhanen joka on "räjähtänyt". Betadinella olen kovasti puhdistellut sitä, monta kertaa päivässä ja tällä hetkellä se on jo pienentynyt mutta edelleen koittaa sitä rapsutella. Paranis varmaan paremmin kuin sais rauhassa rupeutua mutta ymmärrän että kutiaa.

Viime viikolla käytin neidit rokotuksilla, Annille otin myös leptospiira-rokotteen Tanskan matkaa varten ja Nessalle aika on ens viikolla. Nepa painoi 14 kg ja on sutjakka neiti. Edelleenkin hyvässä kunnossa, ei liian lihava eikä laiha. juha totesi että Nessa ei ole tyypillinen hoffi kun ei pakita eikä mielistele. Neiti seisoi hienosti ja antoi Juhan tutkia kaikki paikat. Juha tykkäsi kovasti Nessan varmasta luonteesta.

Tanskan matka siis lähenee kovaa vauhtia ja olen tosi mielissäni että sittenkin sinne lähden Mantan ja koirien kanssa. Ainoa tietysti mikä hieman jänskättää on laivamatka, vuorokausi laivalla Saksaan mennessä. Miten Annin pissatukset oikein sujuu.....Harmi kun Nessalla ei ole vielä ikää osallistua mutta ens vuonna sitten ;)

Nessan olen ilmoittanut 20.06 Hesan pentunäyttelyyn sekä 11.07 olevaan Riihimäen pentunäyttelyyn. Tervikselle mennään tietysti. Hesaan onkin tulossa myös Nessan sisko ja veli, mukava nähdä. Toivottavasti Anitakin pääsee paikalle.

Ensi keskiviikkona pitäisi sitten Nessan kanssa mennä vanhainkodille mummuja ja pappoja ilahduttaan :)

Meillä on ollut parisen viikkoa remonttia, ensin vedettiin laminaatit lattiaan (tosi liukkaat koirien tassuille), samalla alakerran veski poistettiin käytöstä laatoituksen ajaksi. Nyt on laminaatit lattiassa, veski huomenna kalustettu ja viikolla piti aloittaa pesuhuoneen ja saunan lattian laatoitus mutta hieman epäonnea kun lattia olikin sen verran märkä että täytyy odottaa sen kuivumista. Eli suihkuun ei pääse vähään aikaa :(. Toivottavasti saadaan kohta kuivaksi ja sekin homma loppuun, varsinkin kun on nyt näitä helteitä. Nessa on kovasti tykännyt remppamiehestä, toisin kuin Anni joka on 2 kertaa karannut ovesta ja remppamies on saanut sitä metsästää parkkikselta sekä rannalta.