No eipä tässä juuri mitään uutisia ole, ihan on oltu vähän hiljaiseloa. Nupun kanssa käyty Piffien treeneissä joissa viimeksi otettiin jo vähän avon luoksetuloa. Eka tulo meni läpijuoksuksi mutta sen jälkeen neiti hokasi homman. En tuota kuitenkaan sen paremmin nyt ala harjoitella koska vielä tahkotaan alossa kuitenkin. Ettei ala ennakoida. Jennin kanssa on käyty kerran viikossa treenaamassa omaksi iloksi. Nupun kanssa olen ottanut vain lyhyitä seuraamispätkiä sekä yllätyskäännöksiä. Hyvin alkaa tyttö pysyä matkassa mukana. Annin kanssa on myös käyty kerta viikossa Jessican treeneissä - huomenna onkin sitten tällä erää viimeiset treenit. Tykkään kovasti Jessican tavasta opettaa. Annilla on harjoiteltu siis vain luoksetulon oikeaa asentoa sekä seuraamisen oikeaa asentoa.

Eilen tuli sitten viimein Kennelliiton maksulappu Annin lonkkakuvista. Maksoin sen samointein pois koska paperit lähetetään kun maksu on saapunut perille eli ensi viikolla tulee nyt sitten kauan odotetut tulokset :)

Tänään olimme treenaamassa hakua Kaisan ja Jennin kanssa. Paikkana oli Ylöjärven metsät - mukava paikka. Nupulla otettiin 3 maalimiestä. Eka oli alkuun heiluri jonka jälkeen käänsin Nupun ja lähetin. Kovasti se teki työtä vaikkei ihan suoraan piilolle mennytkään mutta hyvin, otti nimittäin hajun edellisen koiran maalimiehen paikasta. Seuraavana oli valmis maalimies ja tämä meni sikäli "pieleen" että kuvittelin piilon olevan lähempänä kuin se oli. Otin siis tuulivainulla, käveltiin siihen oletettuun piiloon  ja Nuppu kyllä otti hajun. Käveltiin takaisin ja lähetin koiran ja koira juoksee oletetun piilon ohitse ja mitä että mitvit .... Irtosi kauas jolloin huusin koiran takaisin luokse ja lähetin uudelleen. Kovasti teki koira työtä ja taas se lähti sinne kauas haahuileen ja kuinka ollakaan, loppujen lopuksi se maalimies olikin siellä kaukana. Hyvä minä, olisi ehkä kannattanut lukea koiraa vähän paremmin. No, nyt ainakin tuli se todettua että Nuppu tulee hyvin luokse kun pyydän. Kolmas maalimies oli myös ensin heiluri, koiran käännös ja lähetys. Ja sitten kun haut oli loppu ja palasin autolle, Nuppu vinkuu etupenkillä ja oli ihan huolella sisustanut repsikan penkin yläpuolta, ihan kiva .... Vein Nupun kotiin ja nappasin Annin mukaan ja takaisin Ylöjärvelle mätsäriin. Siellä oli isoilla koirilla ihan "oikea" tuomari, siis tuomaroi virallisissa näyttelyissä joten päätin tuonna mennä. Ja hyvin siellä menikin, oltiin punaisten 3. Tuomari ei ollut koskaan nähnyt stabia joten tuli siinä keskusteltua stabista kovasti, ihmetteli kovin noin pitkää häntää :) Tuomari-täti oli tosi mukava, ohjeisti esittäjiä ja monen käski juosta hitaammin kun kaikki painoi meneen kuin viimeistä päivää. Kun me olimme juosseet, hän tuli kehumaan kuinka olen löytänyt juuri oikean juoksuvauhdin koiran kanssa, minä kun olen vielä näin pitkä ja koira on pieni. Lopulta siis punaisten 4:n parhaan joukossa ja kun hän meidät kätteli kolmosiksi hän sanoi että me esiinnyimme upeasti! Olipas mukava kuulla tuollaistakin. Vielä lopuksi kun olin kehästä poistumassa hän kehui esiintymistämme :)

Huomenna onkin sitten taas Piffien treenit ja illalla Annin treenit siis.