Kohta on kulunut 2 viikkoa astutuksesta! Aika on mennyt kyllä nopeasti ja kahden viikon päästä pääsee ultraan! Täytyy ottaa Annille samalla aika, sillä tuntuu taas anaalit vaivaavan enkä osaa niitä tyhjentää - jonkun kun tarvis mulle kädestä pitäen näyttää miten se tapahtuu ......

Nessasta on tullut huomattavan hellyydenkipeä, ainahan se on kyllä tykännyt paijaamisesta mutta nyt se on alkanut viihtyä sängyssä! Päivisin se makoilee sängyssä kun teen kotoa käsin töitä, aina se on maannut lattialla vaan koska sen tulee kuuma sängyssä mutta nyt se ottaa oikein rennosti ja makaa pitkin pituuttaan. Iltaisin Nessalla on tapana tulla aina sängyn viereen paijattavaksi ja aikani sitä paijattuani sanon että loppu tai nyt riittää tai hyvä, ja Nessa on siitä lähtenyt nukkumaan. Mutta nyt se tuuppaa kuonollaan mun kättä että lisää lisää ja minähän silitän! Ollaan sitä nyt aika paljon hellitelty koska se itse sitä haluaa ja luin että raskaana olevaa pitääkin paijata ja helliä koska silloin erittyy niitä feromoneja vai mitä ne nyt on ;)

Onneksi mun polvet alkavat päästä tulehduksesta joten viikonloppuna voi käydä vetämässä jäljet molemmille neideille. Nyt aattelin kyllä vetästä Nessallekin verijäljen, josko siitä saisi tarkkuutta ja vauhtia hieman pois.

Loppuun vielä kuva tämän päivän metsälenkiltä. Oli kyllä hippasen jänskää kävellä tuota polkua, siellä näkyi aivan selvästi että on hirvien suosimaa aluetta ja koirillakin koko ajan meno päällä. En siis uskaltanut päästää irti. Enkä oikein muutenkaan täällä lähistöllä päästele irti kun saattaa tulla muita koiranulkoiluttajia vastaan. 

syksy-normal.jpg