Joo tässä mennään vaan tasasesti ja kivuliaasti. 

Anni täytti 08.09 jo 11 vuotta. Mummu painaa kuin nuori neito.

 

21463320_10156299080944057_3297832862219

Toissa vkonloppuna olo oli sellainen et pystyin vetäseen Iitalle ja Annille verijäljet. Ja seuraavana päivänä vetäsin Nessallekin jäljen jossa 5 keppiä. Iitalla eka verijälki ja koko yön sato kuin esterin peestä. Eli toli tosi vaikea. Päästiin kyllä loppuun mutta siitä ei sitten sen enempää. Annillakin oli melko vaikeata, välillä joutui tekemään tosissaan työtä. Annilla oli myös voittajajäljen katkos ja likka veti sen tosi hienosti. Siinä siis sieni nostetaan maasta ja laitetaan muovipussiin. Astutaan 2 (tai 5) metriä sivulle ja palataa 15 metriä takaisin ja sitten kulmasta 10 metriä sivulle. Ja sitten lasketaan sieni alas. Annilla en ihan noin pitkiä matkoja tehnyt kun ensimmäinen katko ja hienosti meni. Harmi että miellä meni tämän kesän mejäkokeet ohitse mun selän takia. Nessa meni melko hyvin jälkensä, pientä häröilyä mutta kepit löytyi. Kahdella kepillä tarvi käskeä maahan. Yhtä keppiä ei meinannu löytää kun seiso sen päällä..... Mut mieli oli hyvä kun sai hieman nenätyötä koirille.

Ens vkolla mulla leikkaus - ihanaa kyllä! Sitten vaan toipumista. Olen innostunut käymään nyt uimassa. Töistä kun saatiin e-passi niin sillä ostin sarjakortin. Uiminen on kyllä ihanaa, harmi että siihen tulee tauko.

Annin ilmoitin pohjoismaiden voittajaan 09.12. Varasin myös hotellin koko vkonlopuksi Hanasaaresta. Hesan hotlat kun varmasti kaikki mennyt, ainakin ne, mihin soitin. Hanasaari on Espoossa ja 9 km päässä messukeskuksesta.

Löysin Annin Pielaveden ryhmiksen arvostelunkin

Lähes 11 vuotias, mittasuhteiltaan oikea narttu jolla hyväilmeinen oikeanmallin pää, oikea purenta, hyvät silmät ja korvat, riittävä kaula, oikea rungon malli, sopiva raajaluusto, sopivat kulmaukset, hyvä häntä, tasapainoiset tyypilliset liikkeet. ERI SA PN1 ROP VET-ROP