On menny päivät niin haipakkaa ettei paljo kerkiä kirjotteleen.....

Pennut senkun kasvaa ja karvottuu, varsinkin tuo iita on semmoinen karhunpentu ettei tosikaan - äitiinsä tulee ;) Kaikilla on kyllä kiitettävästä karvaa, merkkari on selkeästi vähemmän pörröinen mut sen karvanlaatukin on ihan erilainen kuin noilla blondeilla. Odotettavissa hyväturkkisia hoffeja!

Tänään poitsua kävi katsomassa Riitta ja Arto, malttavatko reilua 2 viikkoa vielä odottaa ;). Hienosti alkaa poitsunkin valkoiset karvat muuttua ruskeiksi, ovat kivan täplikkään tällä hetkellä. Luonteetkin alkavat mukavasti näkyä. Toi iita on siis semmoinen jonka voisin viedä piiloon ja sanoa että se vaan katos ;). Iita on selkeästi kaikista lempein vaikka luonnetta silläkin on, muttei ole mikään "rähjä". Murisee ja ärisee ja puree mutta on mahdottoman iloinen ja reipas pentu ja kaikista ihaninta on se että sen kielenpää näkyy koko ajan jonkun verran. Merkkari tuntuu olevan pentueen kovis, luonnetta on melkoisesti ja mahdottoman periksi antamaton tyyppi. Ja se "puree tappaakseen" eli tulee todella voimalla puremaan, vaikka kuinka koittaa estää ja työntää lelua suuhun niin ei. Puree ja ravistelee sekä kanniskelee mahdottomasti kaikennäköistä lelua. Poika ja tumma tyttö ovat hieman rauhallisempia kuin merkkari joka siis on kuin tulta ja tappuraa - potentiaalinen harrastuskoira ;). On muuten huumori kaukana kun menet vaihtaan sanomalehtiä, heti on 4 hammastelijaa nilkoissa ja ranteissa ja sormissa. Mutta hyvä puoli on se että melkein 100 prosenttisesti jätökset menee papereille, ihan selkeästi suuntaavat papereille. Joskus tietysti sitten menee pikkuisen ohi mutta tavoite on oikea!

Tänään pennut on taas madotettu, kuten Anni ja Nessakin. Anni ja Nessa muuten tapasivat toisensa jälleen yli 4 viikon tauon jälkeen. Ei minkäänlaista rähinää, ei mitään. Anni on kovin kiinnostunut pennuista eikä se haittaa Nessaa. Anni ei kyllä yritä yhtään mennä olkkariin portista vaikka katteleekin portin yli. Pihallakin ovat sulassa sovussa vaikka pennut ovat omassa aitauksessaan. Nyt saan minäkin jo nukkua makkarissa, ovet ovat auki ja olkkarin portti kiinni niin että Nessa pääsee halutessaan katsomaan pentuja ja sillä on jännä tapa käydä ne aina laskemassa. Toki niitä ei jätetä keskenään tänne kun olemme pois vaan silloin Anni saa sulkeutua jälleen makkariin. Nessa ei enää imetä pentuja, iita koittaa aina sitkeästi mennä tisulle ja eilen Nessa sen antoikin imeä mutta jos kaikki tulevat niin Nessahan lähtee kun kissa makuulta paikalta. 

Huomenna olisi jälleen pennunkatsojia kun tuo Jämsän porukka, joka iitaan ihastui, tulevat katsomaan niitä.