Illalla nappasin koirat mukaan ja ajoin Lahdesjärven ABC:lle ja siitä lähdin kierteleen Nirvaa. Onneksi tuli vain yksi koira vastaan tai ei sekään tullut vastaan vaan jäi kyttään meitä vaikka omistaja koitti sitä kovasti houkutella mukaansa. Kyseli sitten multa että onko ne narttuja ja tää tykkäisi niin kaikkia koiria tulla haisteleen. Pakko sanoa että tää isompi koira ei oikein tykkää muista koirista, varsinkaan toisista nartuista. Lenkin jälkeen saikin sitten koissut taas pestä. ...

Illalla löysin sukkalaatikostani Nupun pennun joka on ollut siellä piilossa sen viimeisestä juoksusta lähtien eli helmikuusta. Voi että Nupun ilmettä kun annoin sen sille. Niin hellästi se otti pentusen suuhunsa ja alkoi sitä kanniskella pitkin pirttiä. Anni tietty koitti sen heti varastaa ja Nuppu kilttinä tyttönä laskikin pennun sitten lattialle mutta kielsin Annia ja annoin pennun takaisin Nupulle. Nyt äitiraukka makaa sängyllä, kirputtaa sitä pentustaan ja vinkuu sille. Voi että, Nuppu olisi ollut niin hyvä äiti .... Anninkin otti niin ihanasti vastaan kun se pikkupentuna tuli. Mutta minkäs sille voi, Nupulla on kuitenkin niin paljon sellaisia luonteenpiirteitä jotka ei ole toivottavia.

Aamulla koirat saivat sitten ekaa kertaa kalkkunansiivet. Hetken ne katsoi että Hetkinen, mitä nää sitten on! mutta ottivat ne suuhunsa ja juoksivat vakiopaikkoihinsa syömään - Anni keittiön pöydän alle ja Nuppu olkkarin matolle :). Nuppu mässytti sitä siipeä 1/2 tuntia, Anni oli nopeampi. Sitten Nuppu lopetti syömisensä ja pikku palan joka jäi, Anni söi. Sitten Nuppu oksensi eteisen matolle osan siitä ja päätin että huomenaamulla saavat sitten yhden siiven puoliksi. On ne sen verran extrajumbokokoa että ei hyvä. Molemmilla on taas pikkuisen liikaa - samanlaisia jojolaihduttajia näköjään kun emäntänsäkin :)