Nyt on Annilla sitten valeraskaus, hän kanniskelee koko ajan vihreätä villasukkaa suussaan ja sitä vinkumisen määrää. Lenkillekin täytyy ihan väkisin lähteä .... Voin kuvitella kuinka vaikeata sillä olisi jos Nessa saisi nyt ne pennut. No, sama sitten on edessä keväällä. No, onpa sitten kaksi imettäjää!

Eilen käytiin koirien aamulenkillä metsässä, Samalla yhdistettiin suppiksien keruureissu. Mentiin Vilppulaan eikä onneksi näkynyt hirvimiehiä vaikka niitä vähän pelättiin kun siellä paikassa on hirvitorneja hyvin taajaan. No, löytyipä tuores aamuinen hirvenjätöskasa ainakin. Suppiksia saatiin ihan mukavasti.

Anni aloitti taas metsurin hommat, sillä on ihmeellinen tapa alkaa repiä kaatuneita puita.

02112013459-normal.jpg

02112013460-normal.jpg

Koirat nautti vapaana juoksemisesta täysin rinnoin. Nessakin oli hyvin onnellinen.

02112013462-normal.jpg

Tänään sunnuntaina lähdettiinkin sitten Piffien kenttätreeneihin. Otettiin suppikset mukaan ja annettiin ne puoliksi Katilla ja Jennille. Mukavasti oli kentällä porukkaa, 8 hoffia. Teemana henkilöryhmä ja eteenmeno. Hlöryhmäläiset kehuivat Nessan ja Annin liikuntaa kun menevät niin pitkällä askeleella. Kuten Antti sanoikin sitten, ovat oppineet kulkemaan mun vierellä kun itsekin pitkänä ihmisenä liikun pitkällä askeleella ;) Itsekseni otin vielä, kun kerran kentällä oltiin, seuraamista, käännöksiä, liikkeestä maahanmenoa ja paikallamakuuta. Hienosti Nessa pysyy paikallamakuussa vaikka itse hyppelen ja "pelleilen". Pikkusen häiriötä likalle ;)

Treenien jälkeen sitten lähdettiin Piffien hakutreeneihin. Mukavasti oli sielläkin porukkaa, 7 hoffia ja Anni. Saatiin 8 koiraa siis vietyä vajaassa kahdessa tunnissa läpi. Kaikilla oli vähintään 3 maalimiestä, joillakin taisi olla 4. Annilla oli vain 2. Vaikka siitä on 2 vuotta kun olen neitien kanssa hakuillut, niin hienosti tytöt heti hoksasivat mitä tehdään kun sanotaan Ukko. Nessa olisi lähtenyt vielä lisääkin ukkoja hakemaan metsästä. Ensi lauantaina taas hakuillaan ja silloin Nessalle pidempiä pistoja. Tytöllä ei nimittäin virta lopu ja kun ihmiset ovat sille niin best-juttu. Treenien lopuksi kahviteltiin ja nautiskeltiin pullista ja kakusta. 

Oli kyllä erittäin kiva viikonloppu. Näitä lisää! Mä meinaan nyt vuoden alusta liittyä Mäntän palveluskoiriin, vaikka en siellä ryhmätreeneissä kävisikään mut sitten mulla on oikeus käydä niiden kentällä treenaamassa, sieltä kun löytyvät kaikki pk-esteetkin.