Lauantaina siis menin Annin kanssa Piffien syyspäiville Luhtaanrantaan. Enpä siellä kerinnyt sitten kauaa olemaan kun soitto Hesasta tuli. Lääkärisetä aloitti puhelun näin: en tiedä onko sinua saatu aamulla kiinni kun meillä oli täällä sinun puhelinnumerosi kirjattu väärin tiedostoihin .... Siinä kyllä pikkaisen sydän hypähti et mitä ihmettä on aamulla tapahtunut ..... No, sitten setä jatkoi että Nuppu on hyvässä kunnossa ja sen voi tulla hakemaan. Eipä sitten muuta kun Anni kotiin ja jälleen Hesaan. ja taas se pikkulaitteessa puheleva mies ohjasi minut niitä pikkuteitä sinne Viikkiin. Ja taas menin sedän ohjeiden mukaan siitä viimeisestä kiertoliittymästä, mistä Pitäisi kääntyä oikealle, suoraan, prkl.

Nuppu tuotiin vastaanottohuoneeseen ja kovasti tyttö vinkui. Hoitaja sanoi et Nuppu on ollut todella kiltti ja on ollut helppo potilas. Pissaamisen kanssa oli ollut ongelmia, oli suostunut pissaamaan vasta kun rakko oli ihan täynnä. Hoitaja kehoittikin käyttämään Nuppua ensin nurmikolla. Kylläpä tytöllä oli kova kiirus autolle. Nurmikollehan Nuppu sitten kyykistyi ja tuntui että istui siinä minuuttitolkulla. Vinguskeli autossa tulomatkan ja mua vähän alkoi jo hermostuttamaan et onko se sittenkin vielä kipee ja tuleeko uudestaan kohtaus. Anni otti Nupun todella riemukkaasti vastaan mutta antoi tytön kuitenkin levätä ihan rauhassa. Nuppu vinguskeli aina välillä ja kun sitä paijasi niin lopetti. Ja varsinkin kun Miika tuli alakerrasta niin Nuppu aloitti sen päiväisen vinkumisen "silitä mua kun olen ollut tosi kipeä" -tyyliin. Nupulla oli vielä kipulaastari kyljessä jonka saisin sitten sunnuntai-iltana ottaa pois. Illalla koitin antaa vähärasvaista jauhelihaa, mutta tyttö käänsi vaan päänsä pois ....

Yönsä tyttö nukkui hyvin, itse kyllä heräilin jatkuvasti ja tarkistin missä Nuppu on. Niinpä aamulla herätessä olikin hirveä päänsärky. Sunnuntaina olisi ollut Annin hakutreenitkin mutta enpä raskinut Nuppua jättää. Aamusella käytiin hieman kävelemässä että tyttö sai pissattua. Ei ottanut ruokaa taaskaan. Mun piti siis syöttää sitä vähärasvaista jauhelihaa pari lusikallista useita kertoja päivässä. Päivällä sitten laitoin Nupun suuhun hieman jauhelihaa ja pidin leuan ylhäällä ja suun kiinni että nielaisi. Vinguskeli vielä jonkun verran koko päivän ja illalla sitten kiskaisin tuon kipulaastarin pois. Mahtoi tyttöä sattua kun se oli niin tiukassa .... Iltapäivällä suostui jo ottamaan ruokaa jo nokareen.

Aamulla tarjosin ruoan kädestä kun hän ei voinut kupista syödä . Söi kyllä halulla ja kuola tippui suupielistä. Päivällä kävin antamassa ruoan ja nyt tuli jo pöydän viereen kerjäämään - ihanaa!

PIkkulenkkiä ollaan käyty useita kertoja päivässä, tänään illalla käytiin hieman pidempi mutta Nuppu alkoi selvästi hyytyä loppumatkasta. Onneksi kotiin ei ollut kuin 200 metriä enää. Eikä se lenkki muutenkaan ollut kuin jotain kilsan mittainen.

Annilla alkoi sitten sunnuntaina juoksu. Jouduin perumaan tulevan lauantain stabisynttärit mutta Kaija oli myöhemmin yhteydessä ja kertoi että hän oli soittanut Annelle (Annin kasvattaja) ja Anne oli sitä mieltä et kyllä Anni voi sinne tulla kun on vuotanut sitten vasta 6 päivää. No, nyt Anni kyllä halukkaasti tarjoaa itseään Nupulle joten emme sitten ehkä lähde. Siellä on kuitenkin 2 urosta joista toinen Annin veli. Pojat saattaisivat hieman kiusaantua, varsinkin kun Juusolla on kokemusta nartuista, hän on nimittäin Annin siskon Lunan pentujen isä.

Ilmoitin Annin tokokurssille, kurssi alkaa ensiviikon maanantaina. Kiva päästä sellaisen kouluttajan oppiin joka toimii tokotuomarina. Nyt otetaan tosissaan Annin kanssa, varsinkin kun Nuppu jäi kokonaan nyt eläkkeelle eikä sen kanssa tehdä muuta kun kotikoiran hommia. Stressi kun on pahasta, se saattaa aiheuttaa kipukohtauksia minkä itse huomasinkin tuossa loppukeväästä.

Tänään kävin ostamassa eläinlääkäriltä Nupulle erikoisruokaa joka on tarkoitettu haimakoirille. 5 kg:n säkki maksoi peräti 40.- , melko kallista! Kotona sitten luin ohjeesta: Varoitus, ei saa antaa jos koiralla on akuutti haimatulehdus. Ihan kiva. No, pidetään säkki vielä jonkun aikaa kaapissa. Nupulle annoin näytepussista muutaman nappulan ja hyvin tuntui tytölle maistuvan.

Pistin myös Tapiolaan menemään 1600 euron kuitit . Kaikkea en saa takaisin koska ovat korvanneet ell-kuluja tänä vuonna jo n. 300 euroa ja katto on 1680 euroa mut ihan kiva summa sieltä silti on tulossa. Omavastuu siis 25 %, sitä toista summaa eivät ota siitä pois kun on jatkohoitoa. Siunattu eläinvakuutus!