kirjoittelin pitkät pätkät ja kun tallensin tuli errorerror ja kaikki katosi sen siliän tien. No, koitetaan muistaa uudelleen .

Annilla oli tänään Jessican vetämät reenit. Perusasentoa, seuraamista ja luoksetuloa harjoiteltiin. Myös seuraamisen käännöksiä ja oikealle kääntymiset meni tosi hyvin mutta vasemmalle kääntymisessä Anni ei oikein vielä hallitse tuota vartaloaan joten meni kovin jäykästi. Siihen tuli kotiläksyä.

Nupun kanssa reenasin sunnuntaina seuraamista ja jättöliikkeitä. En edelleenkään jättöliikkeissä pyydä sitä istumaan vaan jatkan tai vapautan maasta/seisomisesta. Olen myös ottanut tavaksi sanoa "käsky" ja lähden pois koiran viereltä. Tämä siis siltä varalta ettei enää istuskelisi tuon sanan kuultuaan. Lisäksi otin noutoa motskulla. Nuppu oli kovasti innoissaan tuosta ja haki patukan todella kaukaa. Tosin innoissaan sen pudotti jokusen kerran kun sen toi tuohon eteen mutta pääasia on nyt tuo että tuo innoissaa sen minulle eikä juokse ympäri kenttää sen kanssa.

Kovasti odotellaan edelleen pentu-uutisia Lunalta ja Cheriltä. Cheri on jo kasvattajallaan joten varmasti molemmat tässä pääsevät kiloistaan lähipäivinä.

Ensi viikolla koirilla on el-käynti. Nuppu saa kennelyskä sun muut rokotukset ja Annin anaalit tyhjennetään sekä saa rabieksen Eestin voittajaa ajatellen. Sinne kun ei kelpaa vuotta vanhempi rokotus. Lisäksi el saa kurkata nupun kurkkuun kun on nyt aika laillakin tehnyt sitä nuoleskelu - nieleskely -touhua. Tykkää myös valtavasti järsiä keppejä - mikä on kiellettyä kylläkin ja yrittää tehdä sitä salaa. Kepeistä kun tulee sitten taas tuo pylly pystyssä -touhu. Että on tää koirien omistaminen joskus vaikeeta.